Abone Ol

Tramvay'da bir yolcu, kanıyla bu devlet sahipsiz deyil CHP, Atam uyan yazdı

Eskişehir'de, bir şahıs bindiği tramvayda, vücudunun çeşitli yerlerini keserek, tramvayın içine kanıyla "Bu devlet sahipsiz deyil CHP, Atam uyan" yazdı.

Tramvayda vücudunu keserek kanıyla yazdı...

Eskişehir'de, bir kişi bindiği tramvayda yolculara dehşet dolu anları yaşattı. Dün gece yaşanan olayda vücudunun çeşitli yerlerini kesen kimliği belirsiz şahıs,tramvay camlarını tutan plastik kolon kısmına, "Bu devlet sahipsiz değil CHP atam uyan" yazdı.

KANLAR İÇİNDE TRAMVAYA BİNDİ

Edinilen bilgiye göre olay, Otogar-SSK yönüne giden tramvayda yaşandı. İddialara göre, saat 23.00 sıralarında vücudunun çeşitli yerlerini kesen kimliği belirsiz şahıs, kanlar içinde tramvaya bindi.

İki kolunda da kesikler bulunan alkollü şahsı gören yolcular neye uğradıklarını şaşırdı. Bir süre yolculuk eden şahıs, daha sonra oturduğu yerden kalkarak kolundan akan kanı parmağıyla alıp tramvay camlarını tutan plastik kolon kısmına, "Bu devlet sahipsiz değil CHP atam uyan" yazdı.

Tramvay'da bir yolcu, kanıyla bu devlet sahipsiz deyil CHP, Atam uyan yazdı - Resim: 1

YOLCULAR BÜYÜK ŞAŞKINLIK YAŞADI

Dehşet anlarına şahitlik eden yolcular, şahsın yaptıkları karşısında tepkisiz kaldı. Ardından son durakta inen şahıs, otobüs duraklarında bir süre durduktan sonra bir vatandaş tarafından araçla hastaneye götürüldü. Tedavi altına alınan şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

PSİKİYATRİ SERVİSİNE YATIRILDI

Olayın ardından bir vatandaş tarafından Yunus Emre Devlet Hastanesine götürülen şahıs, burada tedavi altına alınmıştı. Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilen M.E.A.'nın olay esnasında aşırı derecede alkollü olduğu da tespit edildi. Buradaki tedavi sürecinden sonra şahıs, psikiyatri servisine yatırıldı.

Öte yandan yaşanan olayda Estram yetkilerinin, şahsın tramvayda herhangi bir kamu zararı oluşturmadığından konuyla alakalı şikayetçi olmadığı da öğrenildi.