Abone Ol

Tolga Karel: Sanma ki unuttum seni!

Geçtiğimiz yıl Sarah Scott ile ikinci evliliğini yapıp ABD'ye yerleşen Tolga Karel, sosyal medya üzerinden ilk evliliğinden olan oğlu Cihangir'e seslendi.

Tolga Karel: Sanma ki unuttum seni!

Günay Musayeva ile 2015'te boşanan ve bu evlilikten cihangir isminde bir oğlu olan Tolga Karel, önceki gün adeta günah çıkardı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; 3 ay sonra doğum yapacak ABD'li eşinin karnını öperken çekilen bir kareyi yayınlayan ünlü oyuncu, "İlk göz ağrım Cihangir'im, aslanım, sağ kolum; sanma ki unuttum seni, sanma ki bıraktım seni. İlk el izim, kanım damarım, oğlum; bir gün ben bulacağım seni. Bize yapılan tüm kötülüklere rağmen ben unutmadım seni oğlum" ifadelerini kullandı.

NAFAKASINI ÖDEMEMİŞ

"Oğlum ve benim için de öyle biri artık yaşamıyor. Oğlum bir babası olduğunu bilmiyor" diyen Günay Musayeva, şu sözleriyle yürekleri burkmuştu:
"Amerikalı eşine para saçarken benim doğuştan gelen konuşamama hastalığı olan çocuğumun aylık 500 TL'lik nafakasını dahi ödemiyor."

Tolga Karel'in Cihangir'i bırakıp ABD'ye gitmesini eleştirenler bazı hayranları, ünlü oyuncunun önceki gün oğlu için sarf ettiği sözlere, "Çocuğunu çok seviyorsan yanında olurdun" gibi yorumlar yaptı.