Abone Ol

Tiger Woods'a eski sevgilisi Erica Herman'dan cinsel taciz suçlaması

Ünlü golfçü Tiger Woods’un eski kız arkadaşı, sporcuyu yanında çalıştığı dönem kendisine cinsel tacizde bulunmakla suçladı. Kadın, tacize uğradıktan sonra Woods’un kendisini gizlilik anlaşması imzalamaması durumunda işinden atılmakla tehdit ettiğini söyledi.

Tiger Woods'a eski sevgilisi Erica Herman'dan cinsel taciz suçlaması

The Guardian’da yer alan habere göre, mahkeme belgeleri golfçü Woods ile beş yıldan uzun süre birlikte olan Erica Herman’ın sporucunun geçmişte kendisine cinsel tacizde bulunduğu iddiasını ortaya koydu. Herman, Tiger Woods’a ait The Woods Jupiter isimli restoranda çalıştığı dönem cinsel tacize uğradığını daha sonra da gizlilik anlaşması imzalamak zorunda bırakıldığını söyledi. Herman, işini kaybetmemek için ilişkileri devam ettiği sürece gizlilik anlaşmasına uymak zorunda bırakıldığını söyledi.

Herman’ın avukatı mahkeme dilekçesinde Woods’un Herman’ın patronu olduğunu, patron-çalışan arasında cinsel ilişki nedeniyle farklı durumlar oluşmasının cinsel taciz olduğunu söyledi.

Herman, eski sevgilisi Woods’dan tazminat için 30 milyon dolar talep ediyor.

Herman'ın gizlilik anlaşmasını geçersiz kılmak için mart ayında yaptığı şikayete yanıt olarak, Woods'un avukatları Herman'ı "gizli bir tahkim yargılamasında anlaşmazlıkları tahkim etme taahhüdünü yerine getirmek yerine mahkemede aldatıcı iddiaları alenen dava etmek isteyen, terk edilmiş eski bir kız arkadaşı" olarak nitelendirdi.