Abone Ol

Thor: Love and Thunder Filminin İlk Fragramanı Yayında!

Temmuz ayında vizyona girecek olan Thor: Love and Thunder için ilk fragman paylaşıldı.God of Thunder destanının dördüncü filmi olan bu film bakalım izleyenlerden kaç puan alacak.

Thor: Love and Thunder Filminin İlk Fragramanı Yayında!

Marvel Studios, Thor: Love and Thunder filminin ilk resmi fragmanını paylaştı. 8 Temmuz 2022’de vizyona girmesi planlanan Thor: Love and Thunder nasıl olacak?

God of Thunder destanının dördüncü filmi Temmuz ayında vizyona girecek. Fragmanda yer alan ilk görüntüler olay örgüsünün bir kısmını ve hikayedeki ana karakterlerin geri kalanı hakkında ipuçları verdi. İşte Marvel hayranlarının merakla beklediği yeni filmden bilgiler.

Marvel evreninin sevilen karakteri Fortnite’a geliyor!

Marvel sinematik evreninin sevilen karakteri Doctor Strange, iddialara göre çok yakında Fortnite oyununa gelecek.
Thor: Love and Thunder ne zaman çıkacak?
Yönetmenliğini Taika Waititi’nin üstlendiği Thor: Love and Thunder’ın ilk fragmanı resmen yayınlandı. God of Thunder’ı neler beklediğine dair uzun zamandır beklenen ipuçlarını açığa çıkaran ilk fragman, Marvel hayranlarını heyecelandırdı.

Paylaşılan son fragmana göre yeni filmde Thor ve Gorr the God Butcher arasındaki mücadeleyi izleyeceğiz. Fakat Marvel’ın sinopsis açıklamasına göre Thor; Kral Valkyrie, Korg ve eski kız arkadaşı Jane Foster’ın (yeni filmde Mighty Thor) yardımına da başvuracak.

Bu dörtlü, Gorr the God Butcher’ın intikamının gizemini ortaya çıkarmak ve onu çok geç olmadan durdurmak için kozmik maceraya atılacak.

Thor: Love and Thunder fragmanında görülen ana değişiklilerden biri, Jane Foster olarak Marvel Sinematik Evrenine dahil olan Natalie Portman’ın Mighty Thor’a dönüşecek olması. Yeni film, Might Thor’a dönüşüm hikayesini detaylıca açıklayacak gibi duruyor.

Thor: Love and Thunder filminin resmi afişi ise Twitter’dan paylaşıldı. Yenilmezler hesabından yapılan paylaşımda, “Marvel Studios’tan Thor: Love and Thunder 8 Temmuz’da sadece sinemalarda” ifadesine yer verildi.

Thor: Love and Thunder’ın ana kadrosunda Thor rolünde Chris Hemsworth, Mighty Thor rolünde Natalie Portman, Valkyrie rolünde Tessa Thompson, Korg rolünde Taika Waititi ve Gorr the God Butcher rolünde ise Christian Bale yer alıyor.

Peki ya siz Thor: Love and Thunder’ın fragmanını nasıl buldunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında ve SDN Forum‘da bizlerle paylaşmayı unutmayın.