Abone Ol

Teşkilat'tan Bomba Fragman! Kale Kurtarılabilecek mi?

TRT1 kanalının sevilerek takip edilen dizisi Teşkilat 11. bölümü ile geceye damgasını vurdu. Merakla beklenen 12. bölüm fragmanı ise yayınlandı.

Teşkilat'tan Bomba Fragman! Kale Kurtarılabilecek mi?

TRT1 kanalının yeni dizisi milyonlar tarafından beğenilerek izleniyor. Bu akşam yeni bölüm sonrası Teşkilat 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar günleri ekrana gelen dizi reytingleri alt üst etmeye devam ediyor. Teşkilat 12. bölüm fragmanı çok özel görünler ile seyircileri yine ekran karşısına kitlemeyi başaracak.

İŞTE TEŞKİLAT 12. BÖLÜM FRAGMANI...

TEŞKİLAT KONUSU

Türkiye’ye karşı harekete geçen karanlık bir yapı, planlarını devreye sokarak, uluslar arası alanda dikkat çeken Türkiye’nin İHA ve SİHA programını hedef alır. Bu sürpriz hamlenin ardından Millî İstihbarat Teşkilatı çatısı altında gizli bir ekip kurulmasına karar verilir.

Deneyimli istihbaratçı Mete Bey (Mesut Akusta) öncülüğünde kurulacak bu ekibin yurtiçi ve yurtdışında birçok gizli operasyona imza atması planlanırken; bu operasyonların hedefe ulaşması ve etkili olması için, ekip üyelerinin kağıt üstünde ve “resmen” ölmüş bilinmeleri mecburiyeti ortaya çıkar...

TEŞKİLAT DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dikkat çeken operasyon sahneleri ve diğer çekimler de Ankara'da yapılıyor.

TEŞKİLAT OYUNCULARI

Çağlar Ertuğrul, Serdar

Deniz Baysal Yurtçu, Zehra

Mesut Akusta, Mete

Ezgi Eyüboğlu, Ceren

Ezgi Şenler, Pınar

Mehmet Usta, Zayed Fadi

Tuncer Salman, Hakkı

Nihat Altınkaya, Hulki

Serdar Yeğin, Uzay