Abone Ol

Kayıp kız televizyonda annesini görünce eve döndü

Çanakkale’de evden ayrılan ve ailesi tarafından kayıp başvurusu yapılan 17 yaşındaki B.I., 59 gün sonra evine döndü. Genç kız, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde gözü yaşlı annesini televizyonlarda görünce dayanamadığını söyledi.

Kayıp kız televizyonda annesini görünce eve döndü

Çanakkale’nin Barbaros Mahallesi’nde 2 kızıyla birlikte yaşayan 37 yaşındaki Nursen Akkurt, 4 Ağustos Perşembe günü İHA muhabirine yaptığı açıklamada, kızı B.I.’nın 16 Haziran Perşembe günü ’Sizi çok seviyorum, beni aramayın. Erkek arkadaşım benim hayatımı kararttı’ şeklinde not bırakarak evden ayrıldığını söylemişti. 59 gündür kızından hiç haber alamayan gözü yaşlı anne, kızını görenlerin polise haber vermelerini istemişti.
Daha sonra annesi ve kendisiyle ilgili çıkan haberleri gören B.I., gözü yaşlı annesini yalnız bırakmayarak evine döndü. Erkek arkadaşıyla kavga ettiği için psikolojisinin bozulduğunu söyleyen genç kız, "Canım sıkıldı. Biraz da psikolojim bozuktu. Gezmek istedim, herkesten uzaklaşmak istedim. O yüzden dışarı çıktım. Maksadım evden kaçmak falan değildi. Annemi üzmek de değildi. Ayvalık tarafına gittim, arkadaşımda kaldım. Sizin haberlerinizi gördüm ve annemin üzüldüğünü görünce geri döndüm" dedi.
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde arkadaşında kaldığını belirten genç kız, "Normalde haberlerinizi görmeseydim eve dönmek gibi bir niyetim yoktu. Çünkü çok sıkılmıştım. Sonradan pişman oldum" şeklinde konuştu.
Kızının geri dönmesine sevinen anne Nursen Akkurt ise, "Ben kızıma kavuştum, herkes kızına kavuşur inşallah" dedi.

iha