Abone Ol

Tecavüz sanığı vahşi seks savunmasıyla serbest bırakıldı

Almanya'da bir hakim, tecavüz sanığını "vahşi seks" savunması nedeniyle serbest bıraktı.

Tecavüz sanığı vahşi seks savunmasıyla serbest bırakıldı

2016 Kasım'ından beri Almanya'da yasal olarak hayır, hayır demek. Peki saldırgan, kurbanının hayırı ve direnişini "vahşi seks" olarak algılamayı tercih ederse? Beraat!

soL'da yere alan habere göre, Brandenburg'daki bir jüri mahkemesi, bahsi geçen davadaki sanığı, kasıt kanıtlanamadığı için serbest bıraktı.

Aslında kimse olanları inkar etmiyor. Ne hakim, ne savcı, ne de sanık. 18 Ağustos 2016 gecesi genç bir kadın 23 yaşındaki sanığın evine esrar almak için geldi. Beraber uyuşturucu kullandılar. Kadınla birlikte olmak isteyen adam reddedildi, kadına şiddet uyguladı, tecavüz etti.

Bütün bunları yalanlayan yok. Kadın hakim, "Mağdurun anlattıklarının her kelimesine inanıyorum“ dedi ancak yine de sanığın beraatına karar verdi. Çünkü G. hakimin "acaba sanık sizin bu cinsel ilişkiye bir itirazınız olmadığına inanmış olabilir mi?“ sorusuna "sanık benim için açıkça tecavüz olan bu vakaaya Türk mantığıyla vahşi seks olarak bakmış mıdır bilemem“ cevabını verdi. Savcılık da bunun üstüne sanığın tecavüz kastı ile hareket ettiĝi kanıtlanamayacağından ceza isteminden vazgeçti.