Abone Ol

Tatlıtuğ yüzünden kovulan Neşe Sapmaz'dan ilginç sözler!

Kıvanç Tatlıtuğ ile görüntülenince "Uçuş Keyfi" isimli programın sunuculuğundan olan Neşe Sapmaz çok öfkeli:

Tatlıtuğ yüzünden kovulan Neşe Sapmaz'dan ilginç sözler!

"Kıvanç yüzünden kovulduğumu duyunca çok ağladım, ben bunu hak etmedim, dava açıyorum"

Uçuş Keyfi isimli programın sunucusu Neşe Sapmaz Aşk-ı Memnu dizisinin oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ yüzünden zor günler geçiriyor. 3 hafta önce Tatlıtuğ'un otomobilinde paparazzilere yakalanınca yapımcısı tarafından işten çıkartılan Sapmaz o günden sonra ilk kez VATAN'a konuştu. İşte Sapmaz'ın açıklamaları:


* İşten atıldığımı gazetelerden öğrendim. Herhangi bir problemimiz de yokken, bu durum gerekçe gösterilerek gazetelere basın bülteni yollanmış ve işime son verilmiş. Bu duruma canım sıkıldı, üzüldüm. Haberleri okuduğumda çok ağladım.

* Onurum kırıldı. Bu olaydan sonra telefon numaramı değiştirdim. Numaramı Kıvanç'la ortak olan arkadaşlarıma bile vermedim. Kimseyle görüşmek istemiyorum. Bu yüzden de Kıvanç bana ulaşamıyor. Zaten onunla görüştüğüme pişman değilim.

* Ben o programda 26 ay yapımcı gibi çok çalıştım. Bütün konukları ben ayarlıyordum, tek tek görüşüyordum. Kıvanç'la görüntülendiğimizde onun ağabeyi bana "Merak etme bu görüntüyü yayınlatmayacağız" dedi. Fakat buna rağmen haberler çıktı. Bunu da gazetecilere duyuran yapımcım Mustafa Gün oldu. Sonra da işime tek taraflı kendi kendine son verdi.

* Bayramdan sonra onu mahkemeye verip hakkımı savunacağım. Tazminat davası açacağım.

Sunucu Neşe Sapmaz, geçtiğimiz günlerde Kıvanç Tatlıtuğ'un otomobilinde paparazilere yakalanmıştı. Tatlıtuğ, kameraları görünce, ters yönde geri vitesle 300 metre gitmiş ve bir sokakta Neşe Sapmaz'ı bırakmıştı. Genç sunucu, ünlü oyuncuyla aralarında herhangi bir ilişkinin bulunmadığını belirterek "Programıma konuk edecektim"
demişti