Abone Ol

Tatilci kadınlar paraları bitince Bodrum'da fuhuşa başlamış

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri fuhuş yapan kadınları yakaladı.

Tatile gelen kadınlar paraları bitince fuhuşa başlamış

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bir ay önce tatil için Bodrum'a gelen ve paraları bitince fuhuş yaptıkları ileri sürülen 3'ü Kırgızistan, 2'si Rus ve 1'i de Türkmenistan uyruklu 6 kadını iki hafta süreyle teknik ve fiziki takibe aldı.

POLİSLERLE FUHUŞ PAZARLIĞI YAPINCA SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

Aralarında çocuk doktoru, bilgisayar mühendisi, hemşire ve bir tur rehberinin de bulunduğu kadınların, iş ararken tanıştıkları S.B. (43) ile H.Y. (44) tarafından para karşılığı erkeklere pazarlandığı tespit edildi. Bunun üzerine harekete geçen polis, kadınlardan 2'sini bir otomobilin içinde fuhuş yaparken, 2'sini sivil polislerle fuhuş pazarlığı yapınca suç üstü yakaladı.

Diğer 2 kadında Gümbet Mahallesi'nde bir otelde, kendilerini erkeklere pazarladıkları ileri sürülen S.B. ve H.Y. ile birlikte yakalandı. Yakalanan 6 kadın polisteki ifadelerinde, S.B. ve H.Y.'den şikayetçi olmadı.

PARALARI TÜKENİNCE FUHUŞA BAŞLAMIŞLAR

Rusya'nın Leningrad şehrinden arkadaşları ile birlikte tatile geldiğini belirten kadınladan tur rehberi 29 yaşındaki N.V. (Natali Vireşkonova) ifadesinde, "Lüks otelde tatil yaptık ve paramız kısa sürede tükendi. Bodrum'u çok beğendik. Bu nedenle otellerde iş aradık ancak bulamadık. Bu arada iki kişi ile tanışıp, fuhuşa başladık. Kazancımızın yüzde 50'sini bu iki kişiye veriyorduk. İki hafta içerisinde 50 bin liralık iş yaptık. Amacımız iş bulup Türkiye'de kalmaktı. Kimse bizi zorlamadı. Biz de kimseyi zorlamadık" dedi.

SINIR DIŞI EDİLECEKLER

Yabancı uyruklu kadınları para karşılığı erkeklere pazarladıkları ileri sürülen S.B., ile H.Y. ise polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Fuhuş yaptıkları belirlenen 6 kadının işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'ne teslim edileceği bildirildi. (DHA)