Abone Ol

Taraftarı çileden çıkaran Tudor, Östersunds kutlamasında

Teknik direktör Tudor yaşanan skandalın ardından pek de üzülmüşe benzemiyor.

Taraftarı çileden çıkaran Tudor, Östersunds kutlamasında

Galatasaray, ilk kez Temmuz’da Avrupa’ya veda etti, taraftarı çileden çıktı. Fanatik’in ulaştığı görüntülere bakılırsa, kısa sürede tarih yazan (!) teknik direktör Tudor ise pek de üzülmüşe benzemiyor.

Çok değil, daha 1 gece önce Galatasaray tarihi hezimetlerinden birini yaşamış, kupasını kaldırdığı UEFA’ya ilk kez Temmuz’da veda etmişti. Stattaki 10 binlerin de, evdeki milyonların da huzuru sezon başlamadan kaçtı.

Peki, yaşanan bu skandalın baş aktörlerinden olan Tudor ne mi yapıyordu dersiniz! Maçtan hemen sonra basın mensuplarıyla atışan, istifa sorularını savuşturan Hırvat hoca, dün hayatına kaldığı yerden, hiçbir şey olmamış gibi devam etti. Çok değil, daha 1 gece önce Galatasaray tarihi hezimetlerinden birini yaşamış, kupasını kaldırdığı UEFA’ya ilk kez Temmuz’da veda etmişti. Stattaki 10 binlerin de, evdeki milyonların da huzuru sezon başlamadan kaçtı.

Peki, yaşanan bu skandalın baş aktörlerinden olan Tudor ne mi yapıyordu dersiniz! Maçtan hemen sonra basın mensuplarıyla atışan, istifa sorularını savuşturan Hırvat hoca, dün hayatına kaldığı yerden, hiçbir şey olmamış gibi devam etti.

Fanatik'in haberine göre Igor Tudor, sohbet esnasında dakikalarca telefon görüşmesi yaptı.

Toplantıya Akman da katıldı!

Yer, İstanbul’un ünlü bir oteli... Tudor, ailesi ve en yakın çalışma arkadaşı Ayhan Akman, havuz başında... Zafer kutlamalarına alışkın Galatasaraylılar bu kez Avrupa’da yaşanan hezimeti kutlayan bir hocayla karşı karşıya.

Bu fotoğrafların açıklaması olarak bugün büyük ihtimalle, “Toplantı yapıyorduk” diyeceklerdir konunun muhatapları. Ancak zaten taraftar gözünde kredisini çoktan sıfırlamış ‘eser sahiplerinin’ yapacağı hiçbir savunmanın da fazla etki edeceğini söylemek hayalcilik olur.