Abone Ol

Taner Ölmez, Erkan Kolçak Köstendil ve Bülent Şakrak Aynı Dizide!

Netflix için çekilen "Yaratılan" isimli dizide Taner Ölmez, Büşent Şakrak ve Erkan Kolçak Köstendil yer alacak

Taner Ölmez, Erkan Kolçak Köstendil ve Bülent Şakrak Aynı Dizide!

Netflix için bir süredir hazırlıkları devam eden Yaratılan isimli dizinin çekimleri çok kısa bir süre içinde başlayacak. Yeşilçam isimli BluTV dizisinin ardından yönetmen Çağan Irmak’ın ele aldığı yeni dizinin hikayesi ve oyuncu kadrosunu izleyiciler çok merak ediyor.

Bugüne kadar ismini taşıyan projelerde sergilediği muhteşem görsellik ve atmosfer ile adından söz ettiren Çağan Irmak, yine iddialı bir projeyle geliyor. Yaratılan isimli dizinin oyuncu kadrosu da en az yönetmeni kadar iddialı isimlerden oluşuyor.

Mucize Doktor dizisiyle büyük çıkış yapan ve ardından Alef 2 dizisinin çekimlerine katılan Taner Ölmez, başrolde bulunuyor. Çukur dizisinde 4 sezon boyunca muhteşem performansıyla hayranlık uyandıran Erkan Kolçak Köstendil de bir diğer başrol oyuncusu oldu.

Bülent Şakrak ise bugüne kadar sergilediği birbirinden farklı ve aykırı roller ile dizilerin aranılan isimleri arasında bulunuyor. Sefirin Kızı dizisindeki kötü adam performansının ardından Misafir dizisindeki eğlenceli Oğuz karakteri ile hayranlarını şaşırtmayı yine başardı.

Ayrıca Erkan Kolçak Köstendil ile Bülent Şakrak da aynı sitede oturuyor ve pandemi döneminin başlarında bu ikiliyi izleyiciler bir youtube dizisinde birlikte izleme fırsatı da elde etmişti.

İşini ciddiye alan ve her rolüyle akıllara adını yazdıran Devrim Yakut’u da bu projenin başrolünde görüyoruz. Böyle etkili isimlerle yola çıkan Yaratılan dizisini de haliyle izleyiciler tarafından çok merak ediliyor.

Kaynak: Televizyon Gazetesi