Abone Ol

Tamer Karadağlı: 25 Yaşında Biriyle Beraber Olmanın Utanılacak Bir Yanı Yok

Antalya Altın Portakal'da Nihal Yalçın'a tavırlarıyla gündem olan oyuncu Tamer Karadağlı, verdiği bir röportajda çarpıcı açıklamalara imza attı.

Tamer Karadağlı: 25 Yaşında Biriyle Beraber Olmanın Utanılacak Bir Yanı Yok

Antalya Altın Portakal'da 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Nihal Yalçın ile ödül vermek için sahneye çıktığı sırada yaşanan diyalog ve beraberindeki gerginlikle gündeme gelen Tamer Karadağlı, Sabah gazetesinden Tuba Kalçık’a verdiği röportajda, "Yurt dışında büyümüş olsa da milliyetçi biri olduğunu söyledi.

“Ülkemi yurt dışında temsil etmek bana her zaman gurur vermiştir. Ben ülkemi, bayrağımı, bu toprakları, askerimizi, polisimizi çok seven biriyim. Ben her ne kadar yurt dışında büyümüş olsam da yaşım ilerledikçe milliyetçi bir insan oldum” diyen Karadağlı, “Yurt dışına sıklıkla gitmek insanın daha milliyetçi bir ruha bürünmesine de sebep oluyor. Bunu bizzat kendimde gördüm” dedi.

"Her ne kadar kovboy çizmesi giysem de TIR sürüyor olsam da ben Türk'üm ve Türk olmaktan gurur duyuyorum"

Yurt dışında kalıp kariyerini orda devam ettirmeyi düşünüp düşünmediği sorulan Karadağlı, “Yurt dışında filmler çektim ama yurt dışında kalıp orada kariyer yapmayı hiç düşünmedim açıkçası. Ben parayı da, şöhreti de, halkın sevgisini de bu ülkede kazandım. Ben bu toprakların çocuğuyum. Her ne kadar kovboy çizmesi giysem de, TIR sürüyor olsam da, ben Türk'üm ve Türk olmaktan da gurur duyuyorum” dedi. Karadağlı devamında şunları kaydetti:

“Bu ülkenin değerlerini, kültürünü aldım. Beni ben yapan her şeyi Türkiye'den aldım. Her ne kadar zaman zaman eleştirsek de benim bir tane vatanım var. Burada kazandığım parayı gidip yurt dışında mı harcayacağım? Olmaz böyle bir şey. Ünü de, sevgiyi de bu ülkede kazandım. Sivas'ta da, Erzurum'da da insanlar bana sevgi dolu gözlerle bakıyor. Bu mutluluğun parasal karşılığı yok. Bunu yurt dışında yaşayamam. Eğer oyunculuk açısından bir şeyler yapacaksam Türkiye'de yaparım. Ülkeme bu açıdan büyük bir sevgiyle bağlıyım.”

"25 yaşında biriyle beraber olmanın tartışılacak bir yanı yok"

Öte yandan Karadağlı, sevgilisinin kendisinden 30 yaş küçük olmasıyla ilgili yapılan yorumlara karşın da şunları kaydetti:

“Ben nasıl ki insanların özel hayatıyla ilgili yorum yapmıyorsam, başkalarının da benim özel hayatımla ilgili yorum yapma hakkı yok. 25 yaşında biriyle beraber olmanın tartışılacak bir yanı yok. Sonuçta, 25 küçük bir yaş da değil, o yaşta insanlar büyük şirketlerde yöneticilik yapıyor. Bunun sorgulanacak bir şeyi yok, kimseyi de ilgilendirmez.

Büyüyoruz, yaşımız ilerledikçe bazı şeyleri daha farklı değerlendirmeye başlıyoruz. Gençken kendimizi anlatmak için büyük çaba sarf ederken artık çok da umursamıyorum. Gazetecilerin her yazdığına cevap vermek zorunda değilim, çoğu zaman da vermiyorum zaten. Ancak çok incitici olduğu zaman açıklama yapıyorum. Karşınızdaki kişi sizi sevmiyorsa ya da önyargısı varsa ne yaparsanız yapın onun size bakışını değiştiremiyorsunuz. O yüzden de umursamıyorum eskisi gibi hakkımda çıkan haberleri de, yazılanları da.”