Abone Ol

Tacizci erkeğin yanında saf tutan 5 erkek tipi

Bir kadın taciz edilmeye görsün, aklı şeyinde erkek kisvesi altındaki mahluklar laf yetiştirmek için sıraya giriyor.

Tacizci erkeğin yanında saf tutan 5 erkek tipi

Yakın zamanda, hatta daha dün yine sosyal medyada bir taciz ve ifşa olayına şahit olduk. Burada kişi isimleri paylaşacak değilim, meraklısıTwitter’de kısa sürede olayın iç yüzünü öğrenebilir.

Benim derdim, tacizin ardından ortaya çıkan kişiliksiz erkekler ve onların tavırlarıyla ilgili. Tacizi ve tacizciyi destekleyen bu pisliklerdir benim asıl sorunum. Özgecan olayınında da görebilirsiniz bunları, herhangi bir kadına şiddet olayının arkasında da, bunlar tacizsavarlardır, kişiliklerini kaybetmiş olan.

1. “Ben o arkadaşı tanırım, yapmaz öyle şey” moronları.

Tacizci erkeğin yanında saf tutan 5 erkek tipi - Resim: 1

Taciz olayının üzerinden bir süre geçtikten sonra bu embesiller çıkar ortaya. Sanki kendileri çok bir şeymiş gibi, tacizciyi tanıyor olmalarını bir referans olarak sunmaya başlarlar. Çünkü büyük olasılıkla tacizci, bunlara da pay dağıtmıştır tacizinden. Meme, göt resmi yollamıştır bunlara, beraber içki içip karı (!) muhabbeti yapmışlardır. Onun için onların tanıyor olması, o kişinin tacizci olmadığının göstergesidir. Bilin ki bunlar da ilk fırsatta kadınları taciz etme potansiyeli taşıyan ve belki de etmiş olan gizli sapıklardır. Tacizciyi desteklemek için çırpınan, acınası, gerizekalı, kadınlarla ilişkileri kısıtlı bireylerdir. Pardon birey demişim.

2. “E sen de cevap vermeseydin” idiyotları.

Tacizci erkeğin yanında saf tutan 5 erkek tipi - Resim: 2

Cevap verirsen tacizi hak etmişsindir, cevap vermezsen Kezban’sındır, bu salakların gözünde ikinci bir şık yoktur. Adam sana nasılsın diyor, iyiyim diyorsun, ardından seni yalamak isterdim diyor suçlu sen oluyorsun. Çünkü iyiyim demişsin, çünkü kadınlar tacizcileri hemen anlayıp selam bile vermemelidir, veriyorlarsa taciz edilmeleri haktır. Bu insanlar hayatlarında canlı bir kadınla hiç konuşma fırsatı elde edememiş, sosyal medyada meme fotosu için dilenen asosyal moronlardır. Onlara göre bir taciz olayında kabahat önce kadında aranmalıdır, çünkü ortada bir taciz varsa mutlaka kadın aranmıştır. Bu tipler, “e orada ne işi varmış” diyen, toplum zararlılarıdır. Onlara göre kadının sosyal hayatta var olması, taciz için yeterli sebeptir.

3. “Taciz nedir?” embesilleri.

Tacizci erkeğin yanında saf tutan 5 erkek tipi - Resim: 3

Yaşanan olayın taciz olup olmadığını değerlendirmekle görevli, gri madde yoksunu kişilerdir bunlar. Adam kadına “seni baştanbaşa yalar, ayakkabılarından şarap içerim” yazar, bu salaklar bunun taciz olup olmadığı konusunda makaleler yazar. Çünkü asıl dertleri taciz değil, olayın duyarı üzerinden prim yapmaktır. Bir türlü karara bağlayamazlar, bilhassa kadınlarla tartışmaya girerler, entel görünüp, bir iki meme fotoğrafı da biz alabilir miyiz diye debelenip dururlar. Onlara göre, et ete değmedikçe taciz yoktur, çünkü kadınlar hakkında bildikleri sadece etle sınırlıdır.

4. “Bunların derdi başka” Kamilleri.

Tacizci erkeğin yanında saf tutan 5 erkek tipi - Resim: 4

Allah muhafaza, tacize uğramış olan kadın daha önceden biriyle cinsel içerikli sohbet falan ettiyse tutmayın bu ç*k beyinlileri. Onunla konuşmuşsun da, sen aranmışsın da, reklam yapıyorsun da, bilmem ne de diye saldırmayı kendilerine görev bellerler. Kadın dediğin kimseyle konuşamaz, hele cinsel içerikli bir şeyler asla paylaşamaz, paylaşıyorsa kendini taciz edene de ses çıkarmamalıdır. Zaten kadınlar taciz olayını hep çıkar için kullanırlar. Ergenliklerinde izledikleri birkaç porno filmden beslenen bu şahsiyetsizler, tacizin suçunu kadına yıkmak için internetin derinliklerinde kaybolur, hatta tacize uğrayan kadını daha da taciz etmek için çırpınırlar. Kendi b*klarında boğulmalarını diliyorum.

5. “Neden ifşa ettin?” dangalakları.

Tacizci erkeğin yanında saf tutan 5 erkek tipi - Resim: 5

Tacizini olmuşsun, sus otur işte, neden adamın veya bizim başkalarını taciz etmemizi engelliyorsun erkekleridir bunlar. Hemen savcıya git, polise git, ona git, buna git diye akıl verirler. Bu onursuzlar internetten tacize kızmazlar da tacizi açık edene patlarlar, çünkü günün birinde aynı duruma düşeceklerini çok iyi bilirler. Böyle bir şey olduğunda ifşa edilmekten korkarlar, kadınların bu yolu benimsemesinden çekinirler. Her gün yaşadığımız taciz, tecavüz, cinayet olaylarının temelinde bu sakat insanların sakat düşünceleri yatmaktadır.