Abone Ol

Survivor'da Metin Kuş Yerine Gelen Serhad Ömercikoğlu Kimdir?

Survivor 2022 All Star yarışmasında eski doktor Metin Kuş yerine Serhad Ömercikoğlu getirildi. Peki Dr. Serhad Ömerciklioğlu kimdir? İşte tüm detaylar...

Survivor'da Metin Kuş Yerine Gelen Serhad Ömercikoğlu Kimdir?

Marmara Üniversitesi'nde eğitim gören Doktor Serhad Ömercikoğlu Survivor 2022 All Star yarışmasında dikkat çekti. Hikmet Tuğsuz'un gözündeki sakatlığa müdahale eden doktor Ömercikoğlu'nun yaşamı merak ediliyor. İşte, Dr. Serhad Ömercikoğlu hayatı...

Survivor'da eski doktor Metin Kuş yerine Dr. Serhad Ömercikoğlu göreve geldi. TV8'de yayımlanan Survivor 2022 All Star yarışmasında Hikmet Tuğsuz'un gözündeki sakatlığı tedavi ederken dikkatleri çeken Serhad Ömercikoğlu, acil tıp uzman doktoru olarak görev aldı.

Serhad Ömercikoğlu kimdir?

Dr. Ömercikoğlu, Marmara Üniversitesi'nde 2001-2007 yılları arasında Tıp eğitimi aldı. Hemen ardından aynı üniversitede yüksek lisans yaptı. Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği alanında da 2008-2010 yılları arasında da eğitim aldı.

Serhad Ömercikoğlu, 2007-2009 yıllarında pratisyen doktor olarak çalışmaya başladı. Marmara Üniversitesi'nde 2010-2015 yılları arasında da Acil Tıp Asistan Doktoru olarak deneyim kazandı. 2015-2016'da ise Acil Tıp Uzmanı olarak çalıştı. Akabinde Marmara Üniversitesi bünyesinde Acil Tıp Uzman Doktoru olarak çalışmalarına devam ediyor.