Abone Ol

Survivor'da kim elendi? İşte 5 Mart Survivor'da adaya veda eden isim

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor'da Türkiye takımından bir kişi daha hayallerine veda etti. İşte adaya veda eden isim...

Survivor'da kim elendi? İşte adaya veda eden isim

Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan'da, eleme heyecanı yaşandı.

Türk takımı arasında yapılan konseyde, adaya bir kişi veda etti.

Bu hafta Survivor'da üç eleme adayı potaya çıktı. Yapılan oylamada çıkan ilk isim Ecem oldu.

Bireysel dokunulmazlığı olan Melisa ise Okay'ın ismi verdi. Üçüncü eleme adayını ise yine dokunulmazlığı bulunan Yusuf belirledi. Üçüncü eleme adayı Hakan oldu.

SURVIVOR'DA ELENEN İSİM BELLİ OLDU

Seyircilerin kullandığı oylar sonucunda adaya veda eden isim Ecem oldu.

ECEM ONARAN KİMDİR?

İzmir doğumlu Ecem Onaran 29 yaşında. Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu Ecem, atletizme 8 yaşında başladı. Fenerbahçe koordinatörlerinin kendisini keşfetmesi sonucu bu kulübe dahil oldu.

2001’de kapalı salon 300 metre Türkiye rekorunun sahibi oldu. 2002’de 400 metrede tek yarışta dört farklı yaş kategorisinin Türkiye rekorunu elde etti.

2003 yılında koştuğu 55.89’luk 400 metre derecesi ile Avrupa'nın en iyi derecesi ödülünü aldı ve 13 yaşında A Milli Takım'a giren ilk Türk kız sporcu seçildi. Aynı süre zarfında, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne Hizmet Veren En İyi Kadın Sporcular ödülüne layık görüldü.

Yılmaz Sazak Uluslararası atletizm yarışmasında 100 metre Yıldız Bayanlar Türkiye rekorunun sahibi oldu. Yine milli takım forması altında katıldığı Balkan Şampiyonası’nda 400 metre şampiyonu oldu. Beyrut’ta yapılan Gençlik Olimpiyatları’nda 200 metrede genç olimpiyat 3.’sü oldu.

Senelerce üst üste 100, 200, 300 ve 400 metrede kendi yaş kategorisinde Türkiye Şampiyonu ve Türkiye rekortmeni oldu. Şu anda profesyonel hayatına kişisel antrenör olarak devam ediyor.