Abone Ol

Survivor'da kim elendi? (30 Nisan 2018)

Survivor'da bu gece eleme heyecanı yaşandı. İlk kez 5 kişinin eleme potasına çıktığı Surivor 2018'de kimin adaya veda edeceği sıkı bir şekilde takip edenler tarafından merak ediliyordu. Survivor'da bu akşam adaya veda eden isim Yiğit Dikmen oldu.

Survivor'da kim elendi? (30 Nisan 2018)

Survivor'ın 59. bölümü bu akşam ekranlara geldi. Survivor yeni bölümde bu akşam Ünlüler ve Gönüllüler ödül oyununa çıkarken gece ise eleme heyacanı yaşandı.

DOKUNULMAZLIK OYUNLARINI KİM KAZANDI?

Cumartesi günü oynanan dokunulmazlık oyununu uzun bir aradan sonra Ünlüler takımı almıştı. Dünkü dokunulmazlık oyununda ise Gönüllüler'in üstünlüğü vardı. Her iki dokunulmazlık oyununda da gerilim dolu dakikalar yaşanmıştı.

ELEME ADAYLARI KİMLERDİ?

İlk dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler cumartesi günkü konsey gecesinde Murat Ceylan, Yağmur ve Birsen'in ismini çıkarmıştı. Dünkü konseyde ise dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler, Elif ile Yiğit ismini belirledi.

ADAYA KİM VEDA ETTİ?

Bu akşam bu 5 kişiden en az SMS oyu alan Yiğit Dikmen adaya veda etti.

GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

Surivor'da geçen hafta Gönüllüler fırtınası esmiş, ödül oyunları ve dokunulmazlık oyunları dahil her oyunu almıştı. Geçen hafta bu nedenle Sahra, Adem ve Mustafa Kemal eleme potasına çıkmıştı. Yapılan oylama sonucu en az oyu alan Sahra olunca yarışmaya veda etmişti.


YİĞİT DİKMEN KİMDİR?

Yiğit Dikmen kimdir, Yiğit Dikmen, 1987 yılında İstanbul‘da doğmuştur.
Uzun yıllar amatör kümede futbol oynayan Yiğit Dikmen, 2011 yılından beri de “Crossfit” ile uğraşmaktadır. Türkiye’nin ilk Crossfit’cilerinden olup yakın zamanda antrenörlük yapmaya başlayacaktır.

(Posta)