Abone Ol

Survivor'da ikinci yarı final ödülünü kim kazandı?

Survivor 2018'de yarı final oyununun ikinci kazananı belli oldu. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki finallere az bir zaman kala, ikinci yarı final biletini Anıl aldı.

Survivor'da ikinci yarı final ödülünü kim kazandı?

Survivor'da yarı final oyunu heyecanı yaşandı. Yari final biletini alan ilk isim dün akşam oyunu kazanan Hilmi Cem olmuştu. Survivor'ın bu bölümünde de yarı final biletini alan ikinci yarışmacı belli oldu.

Survivor'da finale 3 bölüm kala heyecan giderek artıyor.İkinci yarı finalistin belirlendiği kritik oyun oynadı. Yarı final oyunu öncesinde yarışmacılar, Nusr - Et ödüllü oyun için kıyasıya mücadele etti. Damla sakatlığının ardından parkura çıkarken, Turabi'nin sakatlığı devam etti. İşte Survivor'da son bölümde yaşananlar...

SURVİVOR'DA İKİNCİ YARI FİNALİST BELLİ OLDU 

Yarışmacıların kıran kırana mücadele ettiği ikinci yarı final oyununda herkesin 5 hakkı vardı. Damla ve Adem yarı finale veda etti. Nagihan ve Anıl'ın heyecanlı geçen mücadelesini Anıl kazandı ve yarı finale çıkmaya hak kazandı.

SURVİVOR'DA NUSR-ET ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da sona iyice yaklaştık... Yarışmacılar Kıbrıs'a gitmek için her şeylerini ortaya koyuyor. Kıbrıs'a gidecek kişinin belirlendiği oyun öncesinde yarışmacılar ödül oyununda parkura çıktı.

Ödül oyununda bugünkü ödül Nusr-Et oldu. Parkurda Adem ve Nagihan diğer rakiplerine göre daha başarılı oldu ve ödülün sahibi oldu. Adem yanına Turabi'yi seçti. Nagihan da Damla'yı seçti ve yarışmacılar ödülün tadını çıkardı.