Abone Ol

Survivor'da Gizem Birdan elendi sosyal medya yıkıldı

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor'da bu akşam Gönüllüler takımındaki Gizem elenen isim oldu.

Survivor'da Gizem Birdan elendi sosyal medya yıkıldı

Survivor’da bu hafta ilk eleme adayları gönüllüler takımından Gizem ve ünlüler takımından Yunus Emre olmuştu.

Ünlüler takımından en çok oy alan ilk isim Aycan oldu. Aycan'ın ardından en çok oy alan isim Mert oldu.

Aycan, ''Elenmeyeceğini bildiğim için ve çok fazla oy aldığını düşündüğüm için Ersin ağabeyin adını söylüyorum'' dedi. Barış da elenmesi yönünde Sercan'ın adını söyledi.

Gönüllüler takımından en çok oy alan ilk isim Cemal Can, ikinci isim ise Barış oldu. Cemal Can, eleme adayı olarak Yasin'in adını söyledi. Barış da ''Kalacağından emin olduğum için Ardahan diyorum'' dedi. Bu isimlerin söylenmesinin ardından eleme adayları Gizem, Yunus Emre, Yasin ve Ardahan oldu.

Peki, Survivor Gizem Birdan kimdir? Gizem Birdan kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir?

SURVİVOR GİZEM BİRDAN KİMDİR?

5 Ağustos 1992, İstanbul'da doğdu. 10 yaşında Bakırköy Spor Kulübü'nde basketbola başladı ve 24 yaşına kadar aktif olarak basketbol oynadı.

8. sınıfta Oğuz Kaan Koleji'nden burs alarak liseyi de İstanbul'da bitirdi. Sonrasında, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile anlaştı ve 1 sene Bursa'da oynadı, devamında İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni burslu kazandı ve eğitimini orada tamamladı.

Üniversiteden sonra "Kocamın Ailesi" dizisinde 30 bölüm yer alan Survivor Gizem, 2 sene E.S.E.K tiyatrosunda Ex S oyununda da performans sergiledi. En son "Şahin Tepesi" adlı dizi ile seyirciyle buluşan Gizem Birdan'ın birkaç reklam projesinde de yer aldığı biliniyor.

SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

Survivor'da adaya veda eden isim olarak Gizem olarak açıklandı. Acun Ilıcalı adaya veda eden ismin Gizem olduğunu TV 8 ekranlarından duyurdu.

Geçen hafta eleme adayları olarak Gönüllülerden Gizem, Ardahan ve Yasin, Ünlülerden Ezgi, Yunus Emre ve Elif belirlenmişti. Oylama neticesinde en az oyu alan Ezgi adaya veda eden isim olmuştu.