Abone Ol

Survivor son bölümde hangi takım kazandı? Gözyaşları sel oldu!

Acun Ilıcalı "Survivor yeni başlıyor" dedi ve yeni sürprizlerini açıkladı. Survivor 2018'de takımlar değişti, dengeler sonunda kendini buldu.

Survivor son bölümde hangi takım kazandı? Gözyaşları sel oldu!

Kıran kırana yarışlar hem izleyiciyi hem de yarışmacıları heyecanlandırdı. Öte yandan yarışmacıların yer değiştirmesi nedeniyle gözyaşları adeta sel olup aktı. Survivor son bölümde oyunu kim kazandı? Ünlüler mi Gönüllüler mi? İşte Survivor son bölüm özeti...

Survivor 2018’de takımlar son halini aldı. Eski dostlar bu kez birbirlerine rakip oldu. Gözyaşları ile yeni heyecanlar birbirine karıştı. Acun Ilıcalı, yarışmaya yeni kurallar ekledi. Peki takımların değişmesi dengeleri nasıl etkiledi, kim kazandı, kim ne söyledi? İşte kaçıranlar için Survivor son bölüm özeti…

Ümit: En sevdiğim iki kardeşimi yolcu etmek beni üzdü. Yürekten başarı diliyorum. Üçlü olarak finale gitmek istemiştik.

All Star adasında duygusal anlar yaşandı. Merve, Sahra, Berna, Sema gözyaşlarına boğuldu. Adadan ayrılan Damla ise gözyaşlarını tutamadı. Sema “Damla size emanet” dedi. Turabi “Hakkınızı helal edin” diyerek arkadaşlarını yolcu etti. Damla, Hilmi Cem ve Murat Gönüllüler takımına geçti, All Star takımına veda etti. Gönüllüler takımı yeni arkadaşlarını neşe ile karşıladı.

Sema: Gerçekten çok üzüldüm. Burada bir sürü arkadaşım var benim. O kızlar kötü değil ama insan vakit geçirdiklerini istiyor. Yanında birimiz gitseydik keşke. Hiç ağlamamam gerekiyordu ama kendimi tutamadım. Onun aklı burada kalırsa işin içinden çıkamaz. Damla duygusal biridir.

Mustafa Kemal: Ben oraya geçince elimden geleni yapacağım yanlış anlamayın. Size karşı tutumum hep aynı olacak.

Mustafa Kemal Gönüllüler takımına veda ederek yeni takımı Ünlüler’e geçti.

Yağmur: Beni mutlu etti. Biz ateş başında  konuşmuştuk. Biz de kendi aramızda Damla, Hilmi Cem ve Murat demiştik.

Hilmi Cem: Sıkıntı yok üçüncü bir takım da olsa giderdik.

Murat: Ayrılmak çok zordu. Kız arkadaşlarımız çok ağladı benim de gözlerim doldu. Aman Murat güçlü ol dedim kendime.

Damla: Sudan çıkmış balık gibi hissediyorum. Duygusal bir şey yaşarken parkura çıkıp farklı bir atmosfer yaşayacağız.

Ümit’ten Mustafa Kemal’e: Rahat ol burada.

Turabi: İnsanlar ayakkabılar gibi nasıl olduğunu anlamak için zaman gerekir. Mustafa Kemal hoş gelmiş biraz zaman, tanırız. İyiyse arkadaş oluruz kötüyse sıkıntı…

Hilmi: Nasıl olacak bilmiyorum. Adem, Turabi ve Ümit Karan’a karşı oynayacağım.Her şeye hazırlıklı geldim.

YENİ TAKIMLARDA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Acun: İletişim oyununda birlikteyiz. Yeni takımlar ne durumda? Takım değiştirenler neler düşünüyor? Sürpriz bir haberim daha var. Ünlüler-Gönüllüler olarak yarışacaksınız. Kazananın kim olacağını tahmin edemiyorum. Çok aday var. Hikaye şimdi başlıyor. Kurallarda sürpriz var. Takımlar son olarak oluştu bu yeni kural. Her hafta iki dokunulmazlık oynayacaksınız. İki takım da bir kez kazanıp bir kez kaybederse ikişer aday çıkacak. Ancak iki oyunu da kaybederlerse üç aday çıkacak.

Takımların doğru kararı vermeniz lazım. Tam olarak rahat etmeniz için iki dokunulmazlık almak zorundasınız. Birincisinde iki aday çıkacak. Takım arkadaşları ve bireysel dokunulmazlığı kazanan isimleri belirleyecek. İkincisinde bir aday çıkacak. Ödülün de heyecan vermesi gerek. Kazanan ailesi ile canlı bir şekilde mesajlaşacak.

Damla: Dünden beri çok ağladım. Şuan iyiyim. Biraz garip geliyor arkadaşlarımı karşımda görmek. Gönüllüler güzel karşıladı.

Hilmi: Şöyle bir karşıya bakınca gözüm yerimi aradı. Değişik bir duygu. İyi karşıladılar bizi.

Murat: Sonuçta orada çok güzel bir ailemiz vardı. Burada da iyi karşılandık. Alışacağız.

Mustafa Kemal: Karmaşık bir duygu içerisindeyim. Böyle bir şeyi beklemiyordum. Umarım onlara faydalı olurum.

Ünlüler: 10 Gönüllüler: 9 Ödül ucu ucuna Ünlüler takımına gitti. Takımların değişmesi ile kıran kırana bir yarış ortaya çıktı.

Survivor’da bir ilk gerçekleşti. Oyun sırasında eskiden birlikte yarışan oyuncular oyun bittikten sonra birbirlerine sarılarak tebrikte bulundular.

Oyun sırasında Ümit Karan ile Berna arasında tartışma çıktı. Ümit “Sadece Adem bağırsın demiştim” dedi. Berna “Zaten sadece o konuştu” deyince Ümit, Berna’ya çıkıştı ” Ben seninle konuşmuyorum!”
Turabi “Sen duymayınca biz geldik bağırdık, sakin ol.” diye sakinleştirmeye çalıştı. Berna “Onlar seninle konuşuyor ama bir şey demiyorsun.” diye çıkıştı. Ümit “Turabi benimle konuşabilir.” Berna “O zaman benimle niye konuşmuyorsun beni sevmiyorsun.” diye tepki gösterdi.

Acun: Büyük bir mücadele vardı. Kazanan Ünlüler oldu.

Yağmur: 2 aydır kimseyle iletişim kuramadık. En azından mutlu olduğumuzu görsünler isterdim.

Hilmi Cem: Çok yaklaştık ama olmadı. Kendi çizdiğim yolda gideceğim. Kimseye fedakarlık yapmayacağım. Kendime bir rota çizdim. Buraya şampiyon olmaya geldim.

Murat: Gönüllere geçtiğimize göre burada başarılı olmak zorundayız. Onlar kucak açtı. 2013’te Hilmi Cem ile finale kadar gidelim dedik. Ve yaptık. Bir dejavu oldu yine Gönüllüler’e geçtik.

Damla: Bençte Gönüllüler diye bağıramıyorum. Ne hissettiğimi bilmiyorum. Bana güvendiler onların yüzünü kara çıkarmadım. Çok büyük bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

Adem: Bizim takımdan birilerinin gidip best ofa çıkması bizi mutlu etti. İyi bir takımdık. Çok iyi mücadele ettiler. Karşımızda artık daha güçlü bir takım var.

Damla: Sıkıntı yaşamıyoruz. Ama kendimi hedefe kitledim. All Star ile çok güzel bir duygusal bağ kurdum. Burada hedefe kilitlenmiş bir Damla var.

Funda: Adada gruplaşma var. Yağmur, ben, Hakan ve Cumali birlikteyiz. Barakada birlikteyiz. Birsen ile Nagihan birlikte. All Stardan gelenler birlikte. Anıl tek başına. Yeni gelenlere yanaşmaya çalışıyor.

Anıl: Diğer arkadaşlara nazaran benimle daha çok zaman geçiriyorlar. Beni daha kafa dengi olarak görmüş olabilirler.

Alp: Ödül oyununa hoş geldiniz. Muhteşem bir ödülüm var. Ödülünüz yoğurtlu et döner.

Ünlüler: 10 Gönüllüler: 6 Ödül Ünlüler takımının oldu.

(Sözcü)