Abone Ol

Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte eleme adayları…

Survivor'da sona yaklaşırken nefes kesen oyunlar seyircileri ekrana bağlıyor. Acun Ilıcalı anons etti "Bütün oyunlar yalan bu oyun gerçek". Survivor'ın son bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı.

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Yarışmacılar kıran kırana oynadı. Her iki takımdan da altışar kişi kaldı. Peki Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor 2018 son bölüm özeti...

Survivor’da böyle oyun görülmedi! Ünlüler ve Gönüllüler Survivor’ın hakkını verdi. Artık her şey çok kritik. Her iki takımdan da altışar kişi var ve hepsi de çok iyi yarışıyor. Saniyelerin büyük bir önemi var.

Dominik’te dokunulmazlık oyununda her iki takım da her şeyini verdi. 9-9’a gelen oyunu Gönüllüler kazandı. Ünlüler ada konseyinde eleme adaylarını belirledi. İşte Survivor 2018  eleme adayları…

SURVİVOR SON BÖLÜM ELEME ADAYLARI: TURABİ VE ÜMİT KARAN

Turabi: En tahammül edemediğim birini karalamak, emeğini çalmak… Ben hayallerim için çaba sarf ettim. Sırf dans ediyorum diye dövüş hayatımı karaladılar. En nefret ettiğim bir insan hakkında karalama yapmak. Nereden biliyorsun?

Adem: Burada adil bir şekilde yürüyelim. Kimse başkasını karalamasın. Onun sırtına basarsın onun sırtına basarsın zirveye çıkarsın ben öyle bir zirve istemiyorum.

Merve: Böyle giderse dokunulmazlıkları kaybeder birer birer çantamızı alıp gideriz. Kazanmaktan başka şansımız yok onun da bu takım ile olacağını düşünmüyorum. Böyle gidersek daha çok kaybederiz. Kimsenin sesini duymuyoruz. Tamamen bireysele dönmüş durumda. Oyunu oynadığım zaman kendi takımımı değil karşı takımın sesini duyuyorum. Herkes yenilgiyi kabullenmiş durumda.Takımsak varımızı yoğumuzu ortaya koymalıyız.

Turabi: Kazanamıyoruz. Bizim kızkardeşlerimizin eline Allah kimseyi düşürmesin. Onlarla kavga edip kazanan bir erkek görmedim. Yine önemli bir oyun. Eğer Gönüllüler’i eksiltmek istiyorsak kazanmalıyız.

Bayrak yarışında nefesler tutuldu! İşte kazanan takım

Damla: Enerjimiz çok yüksek, Ünlüler takımını bastırıyoruz. İnançlarını kaybetmişler. Aynı şeyi daha önce biz de yaşadık. Özgüvenini kaybediyorsun.

Murat: Artık dokunulmazlıkların en önemli olduğu bir viraja girdik. Elimizden geleni yapacağız. Yara almadan emin adımlarla ilerleyeceğiz.

Nagihan: Bugün aldık aldık. Fırsatı iyi değerlendirmeliyiz. Ben inanıyorum.

Hakan: Oyunu alamazsak Nagihan ile benim adım çıkacak. Sıkıntı değil beni yazabilirler. İsteğim bunu konseyden önce öğrenmek. Her dokunulmazlık oyunu kendi kaderimizi tayin edeceğimiz bir savaş. Artık ben kızım için de burada savaşacağım. Benim için yepyeni bir Survivor var. Kızım için Kıbrıs’a giderken, arkadaşlarım içinde dokunulmazlıkta savaş vereceğim.

Adem: Takımın havası iyi mi kötü bilemiyorum. Aslında biraz kötü iyi değil. Ben de iyi değilim. Kimse iyi değil. Sorunlu bir takımız. Açız, moralsiziz, bitiğiz. Zoraki burada mücadele ediyoruz.

Mustafa: Son zamanlardaki en iyi ödülleri onlar kazandı. Geldiler nefes bile aldırmadılar.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Acun: Bütün sezon boyunca söyledik bütün oyunlar yalan bu oyun gerçek. Dominik’teki dokunulmazlık oyununa hoşgeldiniz.

Ünlüler: 9 Gönüllüler: 9

En iyiler dokunulmazlık için savaştı en iyiler parkura çıktı.

Hilmi Cem Damla

Turabi Merve

Ünlüler: 9 Gönüllüler: 10 Dokunulmazlık Gönüllüler’in oldu.

Bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi hangi isim oldu?

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Alp: Bireysel dokunulmazlık oyununa hoş geldiniz.

Bireysel dokunulmazlığı kazanan isim: MUSTAFA KEMAL

ADA KONSEYİNDE NELER KONUŞULDU?

Acun: Survivor’da yeni bir dönem başlıyor. Finale kalan isimler belli olacak. Toplu oylama yapıldı. Artık her aday ve her oyun çok kritik. Kaybeden takımlar için hep sorun olacak. Adem benden söz istedi.

Adem: Bana fırsat verdiğin için teşekkürler. Çok büyük ithamlarda bulunuldu. Kaderimle oynandığını hissettim. Kadere çok inanırım. Kaderimle oynayamaya çalışanlar kaderimin figüranı olurlar. Ben burada insanların namusuna dil uzatan bir adammış gibi gösterildim. Bu işin açıkçası gerçeği şu benim mesleğime milli formayı temsil ettiğim mesleğime dil uzatıldığı için cevap verdi. Bana yapılan hakaret kanıma dokundu.

Ben bu işi imkanları kısıtlı bir yerde savaşarak yaptım. Kimse bana milli takım formasını para için giyiyorsun dendi. Ben de ben senin gibi para karşılığında dans etmiyorum dedim. Sonra ben insanlarla dalga geçen bir insan konuma koyuldum. Benimle problemi olan potaya girer ve beni gönderir. Ben mağlup çok oldum, galip de çok oldum. Açıkçası burada gerçekten son zamanlarda zor günler yaşadım. Kimseyi suçlamak istemem. Benim yapmadığım kozların bana karşı kullanılması beni hem üzdü hem de uyandırdı. Umarım herkes dürüst bir şekilde çelme atmadan mücadele eder.

Turabi: Allah’a şükür kimseye çelme takmam. Kavgayı başlatan ben değildim. Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez. Ben kimsenin özel hayatı hakkında konuşmam. Canımı sıkan benim özel hayatım hakkında nasıl bu kadar emin konuşuyorlar. Mesleğim hakkında konuşabilecekler annem, babam ve antrönörümdür. Ben 2014 Survivor’da var oldum. Benden haberleri yokken benim nasıl dövüştüğümü ve dans ettiğimi nasıl biliyorlar.

Oyun ile ilgili bir atışma neden benim dansçılığıma, dövüşçülüğüme geliyor. Bunu gelip de sen sahte dövüşçüsün ne demek. Bu bir hakarettir. Dövüşçüler aldıkları maaş için dövüşür. Benim gittiğim arenalarda en sağlam adamlar dövüşürdü. 400 dolara dövüşürdüm. Eğer ben sahte bir dövüşçü olsam televizyonda gel Turabi ekranda sahte bir şekilde dövüş. Ben sırf televizyona çıktım diye sonu belli maçlara çıkmam. Herkesin hayatına saygı duyuyorum herkes de bana saygı duysun.

Acun: İkiniz de çok sinirliydiniz kontrolü kaybettiniz. Lütfen susar mısınız. Söz de vermiyorum. Sonu hiç de iyi olmadı. Bu konuda konuşmak istemiyorum.

Adem: Madem bu arkadaş dövüşçü Survivor’dan sonra gelsin benimle dövüşsün.

Turabi: Arkadaş kendini bu kadar övüyor ya. Beni davet ediyor ringe çıkmaya. Arkadaş benim için zaman kaybı değil ringe çıkacağıma kapıdan bile çıkmam.

Acun: Sizin iletişim kurma şansınız yok. Sayılı gün kaldı. Karşılıklı gerilim istemiyorum. Tehdit de istemiyorum. Konuşmayacaksınız. Adem şöyle bir problemin var sürekli konuşuyorsun.

Hakan: Üçüncü Survivorım ben hiç kendimi bu kadar kötü hissettiğim bir kavga olmadı. Benim Turabi’ye sormak istediğim bir soru var. Kimseyi etkilemek istemedim. Kendi kendimi şunu söylemek istiyorum. Turabi diyor ya kimse kimsenin özel hayatına karışamaz. Bu sene iki baraka var. Kötü şartlarda olan barakaya eşimin adını kazımıştım. Sürekli orada olduğumuz için beni teselli ediyordu. Geri döndüm Turabi oradan ismi kazımıştı. Ben neden diye sormadan şunu söylemek istiyorum eğer birbirimizin özel hayatına saygı duyacaksak böyle hareketlerle gelmemeliyiz. Bir daha yapma.

Turabi: Benim kimsenin eşine saygısızlığım olmadı. Onun yüzünden ceza aldım. Ve ben Hakan ile ilgili hiçbir şey görmek istemiyorum. Ben eşimin adını değişecek bir barakaya yazmam. Ben Hakan’ın ismini sildim. Kaklıp kazanacağım bir yerde onun ile ilgili bir şey görmek istemiyorum. Hakan bir daha benim gittiğim yere ismini yazmasın. Gitsin tabelaya yazsın. Oyun kaybedince değişiyor barakalar.

Hakan: Bunun üzerine kalkıp özel hayat ile ilgili rüzgar yapmasın.

Acun Ilıcalı: Oylamaya geçmek istiyorum.

Oylama sonucu eleme potasına giren isim: TURABİ

Bireysel dokunulmazlığı alan Mustafa: Hiç bu kadar karar verirken zorlanmamıştım. İnsanları üzmeyi ve kaderlerine mani olmayı istemem. Ben de sürekli yazılıyorum. Hiçbir sebebim yok. Sadece söylemek zorunda olduğum için söylüyorum. Kriterim yok.: ÜMİT KARAN

Ümit: Evet kriter koymadım diyor. Olabilir. Ama biraz daha delikanlı olmak lazım. Son dakika olmaz. Delikanlı olmak lazım. Kapıdan girerken söylenmez. Zaten bu saatten sonra bir şey diyemem. Yapacak bir şey yok ya finale gideceksin ya da yolda eleneceksin.

Mustafa: Delikanlı lafını kabul etmiyorum. Merve’ye de Ümit abiye de söyledim. Onlar beni de yazmıştı. Geçen Merve’yi yazdım bu kez de onu söylemek istemedim.

(SÖZCÜ)