Abone Ol

Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı? 4 Mart 2021 Survivor'da Yaşananlar...

Survivor 2021 son bölümde ünlüler ve gönüllüler arasında ödül oyunu heyecanı yaşandı. Geçtiğimiz günlerde ünlüler takımından bir yarışmacı elenmişti. Doğru eksilmek isteyen ünlüler ve gönüllülerin mücadelesi nefes kesti.

Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı? 4 Mart 2021 Survivor'da Yaşananlar...

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığında TV8 ekranlarında yayınlanan ve Dominik Cumhuriyet'inde gerçekleşen Survivor 2021 son bölümde, ünlüler ile gönüllüler takımları arasında kıyasıya geçen bir ödül oyunu oynandı.

Ödülü kazanmak ve moral depolamak isteyen iki takım da yoğun mücadele gösterdi ve sonunda 1 takım ödülü kazandı. Bu gelişmeyle beraber yarışmanın takipçileri Survivor ödül oyununu kim kazandı? sorusu üzerinde araştırmalarına devam ediyor.

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI? (4 MART 2021)

4 Mart 2021 Perşembe günü ekranlara gelen Survivor 2021 son bölümü ödül oyununa sahne oldu. Yarışmada her geçen gün ünlüler ve gönüllüler takımları arasındaki rekabet artarken, takımların moral ve motivasyonu için ödül oyunlarını kazanmak büyük önem taşıyor.

SURVIVOR ÖDÜLÜ NEDİR?


4 Mart 2021 Perşembe günü ekranlara gelen Survivor 2021 son bölümde ödül oyununu ünlüler takımı yemek yeme ödülü ve çamaşır - yatak takımlarının yıkatılmasına da hak kazandı.

SURVIVOR MARKET OYUNUNU KİM KAZANDI?


4 Mart Survivor 2021 son bölümde ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu market oyununda karşılaştı.Gönüllüler takımının baskılı götürdüğü market oyununda 7-2'lik skora ulaşıldı ve rakibine 5 sayı fark atan gönüllüler takımı oyunun kazananı oldu.