Abone Ol

Survivor Marcus kimdir? Gerçek ismi ne?

Survivor Marcus kimdir, gerçek ismi ne merak ediliyor. Marcus tam ismi ile Yiğit Marcus Aral Survivor 2018'de yarışacak.

Survivor Marcus kimdir? Gerçek ismi ne?

10 Şubat'ta başlayacak yarışmanın tüm kadrosu açıklandı. En çok merak edilen isimlerden olan Survivor Marcus kimdir?

Survivor 2018 All Star yarışmacıları belli oldu, gönüllüler takımında göze çarpan isim Marcus yarışmanın sıkı takipçileri tarafından merak ediliyor. Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çeken Survivor Marcus yani Yiğit Marcus Aral bu yıl iddialı isimler arasında. Peki kimdir Survivor Marcus? İşte merak edilenler…

SURVİVOR MARCUS KİMDİR?

Tam adı Yiğit Marcus Aral olan Survivor Marcus, eğitimini University Of Miami’de tamamlamıştır. İstanbul’da yer alan model ajansında 3 yıl çalıştıktan sonra 2010 yılında California’ya yerleşen Marcus, burada da İstanbul’da yapmakta olduğu işini devam ettirmiştir. Şirketin yöneticiliğini üstlenmekte olan Yiğit Marcus Aral, yazılım mühendisidir.

Her şeyi geride bırakıp Survivor’a gittiğini ifade eden Marcus, sosyal paylaşım platformunda şu ifadelere yer vermiştir;

“Evi ve yaşamı bırakıp gitmek her zaman çok zor, nereye ve ne kadar gideceğini bilmemek de cabasi ama şu an zaman macera zaman”

Survivor Marcus kimdir? Gerçek ismi ne? - Resim: 1

Survivor Marcus, sakin yapısı ve farklı tarzıyla dikkat çekiyor. Özellikle lüks yaşamı, farklı stil ve yaşam tarzının yanı sıra sosyal medya hesaplarından paylaştığı vahşi hayvanlar ile olan resimleri Yiğit Marcus Aral'ı bir hayli ilginç kılmaktadır.