Abone Ol

Son haber... Survivor Kiralık Aşk'ın tahtını salladı!

18-20 Mart hafta sonu sosyal medya ratinglerinde bu hafta zirvede Pazar akşamı yayınlanan Survivor 2016 yer aldı.

Survivor Kiralık Aşk'ın tahtını salladı!

Survivor 2016’nın dün akşamki bölümünde Ünlüler takımının dokunulmazlığı kaybetmesi ve Gizem Kerimoğlu’nun oyunu bilerek kaybetmesiyle ilgili iddialar çok konuşuldu.Survivor, 37,53 SomeraRating alarak hafta sonu sosyal medyada en çok konuşulan program oldu.

Hafta sonunun en çok konuşulan ikinci programı Kiralık Aşk’tı. Kiralık Aşk’ta Defne ve Ömer çiftinin yakınlaştığı anlar ve Koriş’in taklitleri çok konuşuldu. Dizi, 26,57 SomeraRating alarak en çok konuşulan 2. yapım oldu.

Güneşin Kızları bu hafta final bölümüyle ekrana geldi. Hayranları finali beğenmese de sosyal medyada oldukça ses getiren dizi 25,05 SomeraRating ile 3. sıraya yerleşti.

Beşiktaş – Antalyaspor maçı pozisyon yorumları, taraftarların destek iletileri ve Antalyaspor’un eleştirilen performansıyla konuşuldu. Beşiktaş’ın 1-0 galip ayrıldığı maç 13,23 SomeraRating alarak hafta sonu en çok konuşulan 4. program oldu.

Stadyum’da haftanın maçları ve yeni milli takım formaları konuşulurken yorumlar #StadyumTrtspor etiketiyle Twitter’da paylaşıldı. Program 13,08 SomeraRating ile 5. sıraya yerleşti.

Son haber... Survivor Kiralık Aşk'ın tahtını salladı! - Resim: 1