Abone Ol

Survivor 2017'de dün akşam kim elendi? İşte konseyde en düşük SMS'i alan yarışmacı

Survivor 2017 nu sezon kıran kırana mücadelelerle dikkat çekiyor. Yarışmanın son bölümünde oynanan ödül oyununu gönüllüler takımı kazandı.

Survivor 2017'de dün akşam kim elendi?

Survivor'da dün akşam nefes kesen ödül oyunun ardından elenen ismin belli olması adına konsey toplandı. Survivor'da meraklı bekleyiş sona erdi. İzleyicilerin Survivor'da kim elendi sorusunun cevabı da belli oldu.. Adaya veda eden isim gönüllüler takımından oldu. Peki Survivor 2017'de kim elendi? İşte dün akşamdan detaylar

Survivor 2017'de son bölümde soluksuz takip edilen dakikalar yer aldı. İlhan Mansız ve Fatih Hürkan arasında yaşanan kavga izleyicileri ekran başına kilitledi. Yaşanan tartışma kısa bir süre sonra yatıştı ve yarışmacılar oyunlarına devam ettiler. Bu akşam yaşanan en önemli gelişme ise ada konseyinde yaşandı. Eleme potasına giren Denisa, Erdi, Sabriye ve Adem'in arasında halk oylaması yapıldı. Yapılan halk oylamasının ardından adaya veda eden isim belli oldu.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor 2017'de büyük heyecan hız kesmeden devam etti. Oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından Survivor 2017'nin eleme adayları belli oldu. Oynanan ilk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler Takımı kaybetti. Gönüllüler'de Erdi ve Denisa elenme adayı olarak potaya girdi.

Survivor'da iletişim oyununu kim kazandı?

Survivor'da bu akşam nefes kesen mücadeleler yaşandı. Tüm hızıyla devam eden survivor'da artık açlık ve stres iyice ön plana çıkmaya başladı. Yarışma da yer yer gergin dakikalar yaşandı. İlhan Mansız ve Fatih Hürkan'ın kavgası ödül oyununa adeta damgasını vurdu. Fatih'in oyunu kaybetmesinin ardından İlhan Mansız'ın konsantrasyon üzerine Fatih'e laf atması kıvılcımı ateşledi. Fatih ve İlhan arasında başlayan laf atışması kavga dönüştü ve iki yarışmacıda birbirlerine sert temaslarda bulundular. Bunun üzerine yarışmacılar hemen koşarak ikiliyi sakinleştirme çabalarına girdiler. Süren gerginliğin ardından iki takım yarışmacısı da benchlerine oturdu ve kavga sona erdi. İletişim oyununda ise gönüllüler takımı hayranlarından gelen mesajları okuma fırsatını kazandılar. Yarışmada oldukça başarılı olan gönüllüler 2 etabıda kazanarak best of'a kalmadan ödüle ulaştılar.

Survivor 2017'de oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda ise Ünlüler Takımı yenildi. Ünlüler Takımı ise konseyde Adem ve Sabriye'yi eleme adayı olarak belirledi.

Denisa, Erdi, Sabriye ve Adem'in eleme adayı olarak belirlendiği Survivor 2017'de SMS oylamasının sonuçları bu akşam yapılan ada konseyinde açıklığa kavuştu. Survivor 2017'ye bu akşam veda eden isim Denisa Gültekin oldu. Denisa elendikten sonra oldukça zor anlar yaşadı. Oldukça morali bozulan Denisa arkadaşlarına veda ederek adadan ayrıldı.

Survivor'da bu akşam neler yaşandı?

Survivor 2017 yeni bölümde ödül oyunu sırasında büyük bir gerginlik yaşandı. Ödül oyunu oynanırken Fatih ile İlhan Mansız arasındaki konuşma kısa sürede bir tartışmaya dönüştü. Yaşanan tartışmada tansiyon yükselince ikiliyi ayırmak için herkes seferber oldu. İkilinin birbirleri üzerine yürümesi ve Fatih'in kendini tutamayıp kafa atmaya çalışması adeta olay oldu. Yaşananların ardından yarışmacılar ikilinin arasına girerek tartışmayı soğuttular. Oldukça sinirlenen Fatih'i yatıştırmak uzun sürsede yarışmacılar bir süre sonra benchlerine oturarak oyuna odaklandılar.

DOKUNULMAZLIK OYUNLARINDA YAŞANANLAR

Gönülllüler takımında iki kişinin dokunulmazlık için seçilmesinin ardından ikinci dokunulmazlık ödülünde gözler ünlülerdeydi. Survivor 2017'deki bu haftanın ikinci elemesinde ise kazanan gönüllüler oldu. Bu şekilde iki kişi ünlüler, iki kişi ise gönüllüler takımından eleme adayı oldu. Peki, Survivor 2017 bireysel dokunulmazlık ödülünü kim kazandı?

Survivor'da hafta sonu oynana iki dokunulmazlık oyunundan çıkan sonuçlara göre elenme adayları belli oldu. Yarışmanın ilk dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kaybetti. İkinci dokunulmazlık oyununu ise ünlüler takımı kaybederek sonuç ortaya çıktı. İki takımda 2'şer aday çıkardı fakat bu adaylar takım içinde büyük tartışma yarattı.

Survivor'da yaşanan dokunulmazlık oyunlarının ardından iki takımdan toplam 4 aday eleme potasına dahil oldu. Heyecan dolu yarışmaların yaşandığı dokunulmazlık oyunları sonucunda iki takımda risk altında. Peki Survivor 2017'de bu hafta kim elenecek? İşte eleme potasına giren adaylar ve yaşananlar

Dokunulmazlık oyununun analizinin yapıldığı ve yüzleşmelerin yaşandığı konseyde ilk ismi Gönüllüler'in toplu oylaması belirledi. Nefes kesen oylama sonucunda 6 'gitsin' oyu alan Denisa birinci aday oldu. "Arkadaşlar biraz dinlenebilir miyim? Potada olmak çok yorucu. Bu bir strateji mi? Çok yoruldum, anlamıyorum!" sözleriyle arkadaşlarına sitemde bulundu. İkinci ismi ise bireysel dokunulmazlığı alan Volkan açıkladı.

Performansı baz aldığını ifade eden Volkan, Erdi ismini verdi. Böylece Survivor'ın ilk eleme adayları Erdi ve Denisa oldu. Bu akşam oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda da yine heyecan dolu anlar yaşandı. Gönüllüler kaybettikleri ilk dokunulmazlığın ardından  oldukça bilenmişlerdi. Oynanan ikinci dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı. Ada konseyine giden ünlüler arkadaşlarından 2 kişinin ismini vererek eleme potasına soktu ve eleme potasına giren 4 kişinin adı da kesinleşti. Böylece elemeye Adem, Sabriye, Denisa ve Erdi kaldı.