Abone Ol

Dehşet saçan sürücü serbest kaldı, Üniversiteli Alp'in ailesi isyan etti

Aşırı hız yaptığı için yanında oturan arkadaşının yanarak ölmesine 5 kişinin yaralanmasına neden olan sürücünün elini kolunu sallayarak serbest kalması ölen gencin ailesi ve arkadaşlarını isyan ettirdi.

Dehşet saçan sürücü serbest kaldı, Üniversiteli Alp'in ailesi isyan etti

Ankara'da tanınmış işadamının oğlu B.S'nin trafikten men edilmiş aracıyla saatte 200 kilometre hızla yaptığı kaza sonrasında yanında oturan Üniveriste öğrencisi arkadaşı Alp Özdemir feci şekilde hayatını kaybetmiş, karşı yönden gelen araçlardaki 5 kişi de yaralanmıştı.

Savcılığın B.S'yi yurtdışı yasağı ve adli kontrol şartı bile koymadan serbest bırakması, Alp Özdemir'in ailesi ve arkadaşlarını isyan ettirdi..

Kazada hayatını kaybeden 19 yaşındaki Alp'in avukat ağabeyi bu olayın peşini bırakmayacaklarını belirterek bir imza kampanyası başlattı.

Avukat ağabey, yargı sürecinde yaşadıklarının kendilerini isyan noktasına getirdiğini söyledi: “Sürücü B, kaza tespit tutanağında tek ve asli kusurlu olduğu ortaya çıktı. Kamera görüntüleri de 50 kilometre hız sınırı olan yolda aracın 200 kilometre civarında bir hızla gittiğini gösteriyor. Kazayı yapan B. son model otomobil yerine, eski model bir araba kullansaydı, zengin değil de fakir olsaydı, mahkeme yine aynı kararı verecek miydi? Bu mudur adalet! Aşırı hız nedeniyle kardeşimin ölümüne neden olan bu varlıklı kişi yurtdışına kaçarsa bana bunun hesabını kim verecek?”