Abone Ol

Sungurlar ne zaman başlayacak?

Samanyolu TV'nin sevilen dizisi Şefkat Tepe oyuncularından Mert Kilic'ın baş rolde yer aldığı Sungurlar dizisi çok yakında izleyici ile buluşacak.

Sungurlar ne zaman başlayacak?

Türksat 4a frekansından çıkarılan Samanyolu tv şimdi yeni frekans ayarları ile hizmet vermeye devam ediyor. Peki Stv kanalında yayınlanan Sungurlar dizisi bitti mi , yada sungular hangi kanalda yayınlanacak, nezaman başlıyor işte merak edilen tüm detaylar ile sungurlar dizisinin akıbeti.

14 Kasım gecesi Samanyolu tv Türksat 4a frekanslarından çıkarıldı. Stv ekranlarının en çok takip edilen dizisi olan Sungur ise yeni kanal arayışına girdi, peki sevilen dizi şimdi hangi kanalda başlayacak? İzleyicilerin merakla takip ettiği dizinini detayları.

SUNGURLAR HANGİ KANLADA BAŞLAYACAK?

Cumartesi günleri en çok takip edilen diziler arasında olan ve yayın yaptığı Samanyolu tv'nin türksat yayının durdurulmasından sonra yeni kanalı Fox tv ekranlarında başalaycaktır. Tüm anlaşmaların sağlandığı ve yeni bölümlerinin ise Aralık ayında başlayacağı detayları bilinmektedir.

Tv dizileri arasında merakla beklenen dizisi Sungurlar, yeni bölümü ile büyük buluşmaya hazırlanıyor. Ortadoğu’da yaşanan kavgayı ve Türkiye’yi sinsice bölmeyi amaçlayan terör örgütlerine karşı yapılan zorlu mücadeleyi ekrana taşıyan Sungurlar, yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösteriliyor. Dizinin Cumartesi akşamı yayınlanacak ilk bölümünde; Sungurlar komutanı Serdar Yüzbaşı, Suriye’de bir grup örgüt tarafından hapishanede işkence altında tutulur ve vahşice infaz edilmek istenir. Örgüt liderlerinden biri Serdar Komutan’a ölmeden önce Türkiye’nin başına gelecek kıyamet senaryosunun görüntülerini izletir. Bir anlamda Türkiye’nin ve Ortadoğu’nun yeni haritası olarak hazırlanan senaryoyu gören Serdar Komutan dehşete düşer. İnfaz edilmek üzere olan Serdar Komutan’ın bu planı durdurmak için bulunduğu cehennemden kurtulması gerekir. Ancak Şahin, Doktor, Aslı ve Naza’nın öldürüldüğü haberini alan Serdar adeta yıkılır. Bu sırada etrafta patlamalar duyulurken aniden ortaya çıkan bir tim, yaşanacak büyük çatışmaların ilk kıvılcımı olur. İlk bölümüyle ekrana gelecek olan Sungurlar, aksiyon dolu sahneleri ve dikkat çeken konusuyla başlayacak.

KÜNYE Yapımcı : Salih Asan Yönetmen: Engin Koç Senaryo: Samim Utku Oyuncular: Mert Kılıç (Serdar Yüzbaşı) Bora Karakul (Doktor) Merve Anlağan (Meryem) Mehmet Küçük (Ferman) Onur Emre Teber (Fedai) Yıldız Güngör (Gülsüm) Emre Taşkıran (Yusuf) Zeki Gürdal K.Oğlu (Topal) Aydın Koç (Şahmar) Yılmaz Şerif (Ahmet) Müzik: Edip Emre Işık: Osman Küçükşahin Görüntü Yönetmeni: Mustafa Karakuş Sanat Yönetmeni: Rami Akbulut Kostüm Şefi: Kader Peker Prodüksiyon Amiri: Ömer Yüksek