Abone Ol

Suna Vidinli'nin babasından 3 milyon TL'lik eğitim yardımı!

MEDYAFARESİ ÖZEL- Ünyeli iş adamı Arif İsmet Vidinli, Ünye Mehmet Necati Vidinli Endüstri Meslek Lisesi inşaatı için 3 milyon liralık yardım yaptı.

Suna Vidinli'nin babasından 3 milyon TL'lik eğitim yardımı!

İş adamı Vidinli’den Ünye’ye 3 milyonluk eğitim yardımı


Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Şimşek, Ünye Mehmet Necati Vidinli Endüstri Meslek Lisesi inşaatı ikinci bloğununun temel atma töreninde yaptığı konuşmada, "Arif İsmet Vidinli’den böyle bir girişimde bulunmasını kendisinden rica etmiştim. 750 bin TL değerinde Ünye Halk Eğitim Merkezi, 1 milyon 200 bin TL’lik Endüstri Meslek Lisesi birinci bloğu, şimdi ise yine 1 milyon 250 bin TL’lik yatırımla Metal Teknolojisi ve Denizcilik Atölyesi ve Derslik binasının yapımı için kazı işlemleri yapılıyor. Böyle bir yatırımı Ünye’ye yapmasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum." dedi.

Törende konuşan Ünye Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem de "Hayırsever Arif Vidinli tarafından 17 Eylül tarihinde ilk atölyeyi açtık. Bu da ikincisi olacak inşallah. Burada atölye içerisinde fazladan 8 derslik daha olacak. Hayırseverimiz, inşallah önümüzdeki eğitim öğretime yetiştirmeye çalışıyor. Eğitim alanındaki bu katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ise Ünye’ye eğitim alanında yapılan bu büyük yatırımı önemsediklerini belirtti. Arpacıoğlu, şunları söyledi: "Eğitime yapılan yardımı çok önemsiyoruz. Ünye’ye yatırım yapanları her zaman alkışladık. Bu katkılardan dolayı özellikle eğitim noktasında çok önemli bir eksikliğe destek olmuştur. Ünye Belediyesi olarak eğitimin her türlüsüne destek olduk. Ben Sayın Vidinli ailesine, onu Ünye ile buluşturan, bu eğitim hassasiyetini ortaya koymasına vesile olan Ticaret Odası Başkanı Hasan Şimşek’e çok teşekkür ediyorum."