Abone Ol

Süleyman Soylu’nun o sözlerine İsmail Küçükkaya’dan flaş yanıt

Süleyman Soylu İnternethaber Medya Yayın Grubu Başkanı Hadi Özışık’la yaptığı söyleşide, İBB adayı İmamoğlu'nun Ordu Valisi ile ilgili sarf ettiği sözlerle ile ilgili FOX TV haber sunucuları Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'ı işaret etmişti. Küçükkaya'dan Soylu'ya yanıt geldi.

Süleyman Soylu’nun o sözlerine İsmail Küçükkaya’dan flaş yanıt

23 Haziran'da yeniden yapılacak seçimlerde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Ekrem İmamoğlu'nun, Ordu Valisi Seddar Yavuz'a sarf ettiği sözlerin yankıları devam ediyor.

Soylu Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'yı işaret etti

İnternethaber'a özel açıklamalarda bulunan Bakan Soylu' Ordu'daki VIP olayındaki davranışından ötürü Ekrem İmamoğlu'na, ''Son 1.5 ayda başka bir insan var. Yeni bir insan çıkmış. Ordu valisine 'it' diyor, polise hakaret ediyor. FOX TV kameramanı çekiyor bunu. Fatih Portakal'ın ifadesini dinlediniz mi? İsmail Küçükkaya dinledi mi dinlemedi mi? Bana soru soruyor ya kendisi cevap versin.'' ifadelerini kullanmıştı.

Küçükkaya'nın dikkat çeken yanıtı

Soylu'nun açıklamaları sonrası bu sabah programında konuya değinen gazeteci ve Fox TV Çalar Saat sunucusu Küçükkaya şunları söyledi;

İki gündür bize çiçek atıyor pas atıyor sevgili Fatih Portakal diyor sevgili İsmail Küçükkaya diyor Fox'u seviyoruz diyor. Kim? Hadi Özışık'ın youtube kanalı için roportaja giden İnternethaber deki sözlerini okuduğumuz sayın Soylu.

İşte o video...

Programına davet

Sevgili Süleyman Soylu'ya sevgili İçişleri Bakanına buradan da bir çağrıda bulunalım. Karşılıklı böyle çiçekler göndermeyelim birbirimize. Buyrun efendim buyurun demokrasi meydanına sizi davet edelim gelin buradan konuşalım. Birbirimizi herhalde bir 20 yıldır tanıyoruz.

Buyurun demokrasi meydanına sizi önümüzdeki hafta yada istediğiniz zaman sizi ağırlayalım. Sorularımız olacak eleştirilerimiz olacak...Sizin sorularınız olabilir eleştirileriniz olabilir burada demokrasi meydanına konuşabiliriz"

Fatih Portakal ne demişti?

Gazeteci ve Fox Ana Haber sunucusu Portakal, Ekrem İmamoğlu'nun Ordu Valisi Yavuz'a, "İt" dediği videoyu izlediğini iddia ederek, "O görüntüyü izlememiş olsaydım o cümleleri etmezdim. Hakaret ettiği cümleleri duyarken gerçekler üzerine bunu söylüyordum." demişti.