Abone Ol

Süleyman Soylu: Biz İntikam Alınacak Adamlarız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son günlerden devam eden devlet-mafya ilişkilerine dair," Hiçbir şey gizli kalmaz kalmayacaktır. Ekşi yemedim karnım ağrımıyor. Biz intikam alınacak adamlarız" açıklamasını yaptı.

Süleyman Soylu: Biz İntikam Alınacak Adamlarız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Meclis'te "Kadına Karşı Şiddeti Araştırma Komisyonu"nda konuştu. Suç örügütü lideri Sedat Peker'in iddialarına ilişkin konuşan Soylu, "Ekşi yemedim karnım ağrımıyor. Biz intikam alınacak adamlarız" dedi.

Soylu, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Hiçbir şey gizli kalmaz kalmayacaktır. Ekşi yemedim karnım ağrımıyor. Biz intikam alınacak adamlarız. Bu ülkeyi terörün vesayeti altına almak istediler müsaade etmedik.”

112, 156 ARANDIĞINDA BİR SAVSAKLAMA VARSA HESABINI SORARIM

Komisyon'da aile içi şiddetle mücadeleye ilişkin açıklamalarda buluna Soylu, 'Bir kadın gidecek polise 'Ben sıkıntıdayım, yardım et' diyecek, polis ona "Git müracaat et" dedikten sonra görevden alınmayla karşı karşıyadır. 112, 156 arandığında bir savsaklama varsa hesabını sorarım'' diye konuştu.

Soylu, şunları söyledi:

"Ona yardımcı olacak, aile içi şiddetle mücadeleye yönelik birime götürecek, teslim edecek yardımcı olacak. Aklı da orada kalacak. 112, 156 arandığında bir savsaklama varsa hesabını sorarım, arkadaşlarım da sorar."

PEKER’İN SOYLU’YA İLİŞKİN İDDİALARI

Suç örgütü lideri Sedat Peker, Soylu’ya ilişkin yayınladığı ilk videoda, "Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, temiz Süleyman, aslan Süleyman... Benimle ilgili bir tweet atmış "Pislik, mafya" demiş. Ondan önce "Suç örgütü" demişti. Bugün size temiz Süleyman'ı anlatacağım. Süleyman Soylu, sen 'Sedat Peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi; koruma polisimi sen vermedin mi?" demişti. Sedat Peker, çektiği videoların dördüncüsünde, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan gelen haberle yurt dışına kaçtığını iddia etmişti.

Peker 16 Mayıs'ta yayımladığı beşinci videosunda İçişleri Bakanı Soylu'ya hitaben, "Her hafta canını bir kere yakacağım" demişti. 13 Mayıs'ta yayımladığı dördüncü videoda ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisiyle ilgili olarak, "Ben onu severim" dediğini ve kendisine koruma polisi verdiğini iddia etmişti.

Peker'e yanıt veren Soylu ise "Aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum" demiş ve Peker'in iddialarını yargıya taşıyacağını söylemişti.

Sedat Peker, bir süredir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun dışında Mehmet Ağar, Binali Yıldırım ekseninde mafya-AKP ilişkilerine ilişkin iddialarda bulunuyor.