Abone Ol

Stephen King Romanı Later Diziye Uyarlanıyor!

Stephen King'in 2021'de yayımlanan romanı 'Later' televizyon dizisi olarak uyarlanıyor.

Stephen King Romanı Later Diziye Uyarlanıyor!

Stephen King'in geçen sene Hard Case Crime tarafından yayımlanan suç romanı 'Later' dizi oluyor. Blumhouse tarafından çekilecek uyarlamanın başrolünde "Kill Bill" filmiyle tanınan oyuncu Lucy Liu yer alacak.

Kayıp Rıhtım'ın Deadline'dan aktardığına göre, senarist koltuğunda "True Blood" ve "Jessica Jones"  gibi yapımlarla tanınan Raelle Tucker'ın yer aldığı proje, bir yayıncı temsilcisi olan Tia’nın macerasını konu alıyor.

İKİ UYARLAMA BİRDEN GELİYOR

Daha öncesinde 'Carrie', 'It', 'Hayvan Mezarlığı' gibi kült eserlerinin adaptasyonları izleyicilerle buluşan Stephen King şu sıralar Jason Blum ile birlikte kendisinin yazdığı 'Mr. Harrigan’s Phone' isimli kısa öyküsünden uyarlanan yeni bir diziyi Netflix ekranlarına getirmek için çalışıyor.  'Later' romanı ile birlikte Jason Blum ile iki farklı kitabının uyarlamasını yapan yazar, "Jason Blum ile yıllardır çalışmak istiyordum ve şimdi onunla İKİ projede çalışıyorum. Yürü be!" ifadelerini kullandı.

Blum ise King’in açıklaması üzerine, “Ben daha doğmadan önce bile Stephen King ile birlikte çalışmak istiyordum. İlk duyunca bunun imkânsız olduğunu düşünüyorsunuz, ta ki karşınızdakinin Stephen King olduğunu hatırlayana kadar” dedi.