Abone Ol

Star'ın yeni dizisi Cennetin Sırları'nda kim kimdir?

Star TV'de çok yakında ekrana gelecek olan Cennetin Sırları'nın çekimleri son sürat devam ediyor. Peki, kim hangi karakteri canlandıracak?

Star'ın yeni dizisi Cennetin Sırları'nda kim kimdir?

Star TV’de yeni bir dizi daha ekrana “Merhaba” diyor. Hafta içi her gün yayınlanacak ‘Cennetin Sırları’nın İzmir’deki setini ziyaret ettik, dizinin oyuncularıyla canlandırdıkları karakterleri ve ekran tecrübelerini konuştuk

Alp Kadıoğlu
“izmir’de çalışmak keyifli”
* 1978 İzmir doğumluyum. İletişim Sanat Okulu ‘Actor Studio’da oyunculuk eğitimi aldım.
* Levent, vurdumduymaz ama başarılı bir avukat. Karakterime çok benziyorum. Ben de vurdumduymazımdır.
* Nergis her erkeğin elde etmek isteyeceği bir karakter. Ama sonları nasıl olacak bilmiyorum. Bir savaş var ama tatlı bir savaş.
* Günlük bir dizide çalışmanın yoğunluğu var. Ama doğup büyüdüğüm şehirde çekilmesi bu zorluğu hafifletiyor, keyifli hale getiriyor.

Işıl Keskin
“Esra tehlikeli bir kadın”
* 1988 İzmir doğumluyum. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü son sınıf öğrencisiyim. İzmirli olup İzmir’de bir projeye başlamak benim için çok keyifli. İlk deneyimim, o yüzden heyecanlıyım.
* Esra karakterini canlandırıyorum.   Biraz tehlikeli bir kadın. Zafer’e çocukluğundan bu yana aşık.
* Esra’nın masum bir yüzü var. Bazı durumlarda bu masumluğunu koruyor. Ama seyirci bana sinir olabilir.

Duygu Sarışın
“Bu ilk projem”
* Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü son sınıf öğrencisiyim. Bu ilk işim. İzmirliyim.
* Meltem’i oynuyorum. Arkadaş grubunun dışında kalan bir karakter. Eşinin arkadaşlarını ve hayatlarını tanımaya çalışıyor.
* Eşini çok seviyor. Dolayısıyla Meltem de Zafer’i bırakmıyor.

Didem Güçlü
“Hobimdi, mesleğim oldu”
* 1986 İzmir doğumluyum. Endüstri Tasarımı mezunuyum. Oyunculuğu hobi olarak yapıyordum ama şimdi mesleğim oldu. İzmir’de yaşıyorum.
* Nergis sert mizaçlı biri. Beklentilerini elde etmiş ve güçlü. Duygusal olarak eksiklikleri var bunu da ufak sürprizlerle kapatıyor.
* Bu proje çok güzel. O yüzden İstanbul’da da olsa bu teklifi değerlendirirdim.

Ozan Akbaba
“Günlük dizide çalışmak büyük tecrübe ”
* Aslında iç mimarım ama oyunculuk yapıyorum. Sinema ve sanatın her dalıyla iç içeyim. Amatör ya da profesyonel birçok işte yer aldım.
* Oynadığım Zafer, çoğu zaman gülmüyor ve alaycı. İnsanlar onu kötü bir karakter olarak görecek.
* Günlük dizide çalışmak büyük tecrübe bizim için.

Burçin Bilim
“Oyunculuk tecrübem yok”
* Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunuyum. Oyunculuk tecrübem yok. ‘Bitmeyen Şarkı’ dizisinde bir bölümde yer almıştım. İlk uzun süreli işim olacak.
* Canlandırdığım Defne temiz kalpli, insanların adını duyduğunda mutlu olduğu, iyi niyetli bir karakter. Onur’u küçüklüğünden bu yana seviyor. Yıllar içinde nişanlanıyorlar.

Gökay Müftüoğlu
“Çok fazla çalışıyoruz”
* Dokuz Eylül Tiyatro öğrencisiyim. Bornova Şehir Tiyatrosu’nda oynuyorum.
* Ben bir doktoru canlandırıyorum. Onur çok güler yüzlü bir karakter değil. Bu dizide bir sürü sır var ve biz de bunları paylaşıyoruz.
* Dizide abimle aynı kızı seviyoruz. Ama ne olacak bize de söylemiyorlar. 15 sene öncesinde ikimiz birden seviyorduk Esra’yı. Ama abim kapıyor. Bakalım bu durumda nişanlım ne yapacak?
* Yoğunluğa alışkınım ama normal bir dizide çalışanlardan çok daha fazla çalışıyoruz. Ben  dizi sektörünü çok düşünen biri değildim, ama İzmir’de çekilen böyle bir dizi söz konusu olunca yer almak istedim.

SENEM AYDIN- Milliyet