Abone Ol

Star TV’nin yeni dizisi Babil sosyal medyayı sarstı

Star TV'nin yeni dizisi Babil, ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu ve Birce Akalay gibi isimlerin yer aldığı Babil dizisi, yayınlandığı saatlerde Twitter'da dünya gündeminde birinci sırada yer aldı.

Star TV’nin yeni dizisi Babil sosyal medyayı sarstı

Sosyal medya kullanıcıları da "Babil" etiketi altında binlerce paylaşım yaptı.

Star TV ekranlarının yeni dizisi Babil, bu akşam yayınlanan ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

Başrollerinde Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu ve Birce Akalay gibi birçok tecrübeli ismin yer aldığı Babil dizisi, yayınlandığı saatlerde sosyal medyayı da salladı.

Sosyal medya kullanıcıları, "Babil" etiketi altında binlerce paylaşım yaparak, diziyi Twitter dünya gündeminde birinci sıraya kadar taşıdılar.

BABİL DİZİSİ 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI



Birçok sosyal medya kullanıcısı, Halit Ergenç ve Birce Akalay'ın yer aldığı sahneleri paylaşarak dizi hakkında olumlu paylaşımlar yaptı.

Star TV’nin yeni dizisi Babil sosyal medyayı sarstı - Resim: 1

BABİL'İN İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

İdealist bir ekonomi profesörü olan İrfan'ın (Halit Ergenç) hayatı, haksız yere işten atılması ve 7 yaşındaki oğlu Deniz'in (Beren Kasımoğulları) hastalanmasıyla alt üst olur.

Star TV’nin yeni dizisi Babil sosyal medyayı sarstı - Resim: 2

Kapılar birer birer yüzüne kapanırken, karısı Eda'nın (Nur Fettahoğlu) çocukluk arkadaşları Egemen'den (Ozan Güven) yardım istemesiyle İrfan kendisini hayal bile edemeyeceği karanlık bir maceranın içinde bulur.

Evlenmek üzereyken ayrıldığı Büyük aşkı İlay'ın (Birce Akalay) tehlikeli iş adamı Süleyman'ın (Mesut Akusta) sevgilisi olarak, ortaya çıkmasıyla birlikte, İrfan bu macerada aşması gereken birçok sınavla karşı karşıya kalacaktır.

BABİL DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Halit Ergenç (İrfan), Aslı Enver (Ayşe), Ozan Güven (Egemen), Birce Akalay (İlay), Nur Fettahoğlu (Eda), Mesut Akusta (Süleyman), Deniz (Beren Kasımoğulları)

Babil dizisinin bu akşam yayınlanan bölümünden bir sahne:

Star TV’nin yeni dizisi Babil sosyal medyayı sarstı - Resim: 3