Abone Ol

Soyunma odasında gerilim: Rezilsiniz!

Kasımpaşa yenilgisi sonrası sürpriz gelişme... Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, mağlubiyetin hemen ardından soyunma odasına indi.

Soyunma odasında gerilim: Rezilsiniz!

Tudor’la soyunma odasında özel bir görüşme yapan Sarı-Kırmızılı kulübün patronu oldukça agresifti. Daha sonra oyuncularla da konuşan Dursun Özbek’in,“Rezil oynuyorsunuz, bu futbol Galatasaray’a yakışmıyor” dediği öğrenildi.

Teknik direktör İgor Tudor’la özel bir görüşme yapan Özbek’in oldukça sinirli olduğu öğrenildi. Takımdaki kötü gidişin nedenlerini öğrenmeye çalışan Özbek, hocaya Bruma’yı neden oyundan aldığını sordu.

KARARIMIN ARKASINDAYIM!

Fanatik'te yer alan habere göre başkan, bu hamlenin maçı Galatasaray’a kaybettirdiği görüşünde. Tudor ise genç futbolcunun kendisine saygısızlık yaptığını ve kararının arkasında olduğunu iletti.
Dursun Özbek, İgor Tudor’un ardından oyuncularla da görüştü. Futbolculara da aynı şekilde kötü oyununun gerekçesini soran Özbek, aldığı geri dönüşü kurmaylarıyla paylaşacak. Bu arada Özbek’in soyunma odasında hayli ağır ifadeler kullandığı ortaya çıktı.

Tudor’dan hesap sorduktan sonra oyunculara da tepki gösteren Sarı-Kırmızılı kulübün patronunun, “Rezil oynuyorsunuz, bu futbol Galatasaray’a yakışmıyor. Bir an önce kendinizi toparlayın. Kendine çeki düzen vermeyenlerle önümüzdeki sezon çalışmayacağım” dediği bildirildi.