Abone Ol

Soylu'nun Çılgına Döndüğü Anlar: TBMM TV Yayını Kesti, Sera Kadıgil Canlı Yayınladı

Medyafaresi.com özel haber- TBMM'de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun konuşmasından sonra, AKP'lilerin ayakta alkışlamasını eleştiren CHP'li Özgür Özel, "Bu Parlamentoda Sadece Liderler Ayakta Alkışlanır, Çakallık yapanlara alet olmayın" deyince kavga çıktı.

Soylu'nun Çılgına Döndüğü Anlar: TBMM Yayını Kesti Sera Kadıgil Yayınladı

Medyafaresi.com özel haber-

Meclis karıştı, olaylar çıktı. TBMM TV yayını kesti, hiçbir haber kanalı ortalarda yok. Sadece TİP Milletvekili Sera kadıgil'in yaptığı canlı yayında yaşanan kavgalar Twitter'a yansıdı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu muhalefete ağır hakaretler içeren konuşmasının sonunda AKP'li vekiller tarafından ayakta alkışlandı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel İçişleri Bakanı'na sert tepki gösterdi. Özgür Özel, Soylu'nun kendisini alkışlatarak Çakallık yaptığını söyleyince kavga çıktı.

AKP'li vekiller ve CHP'li Vekiller yumruk yumruğa geldi. O sırada Soylu da ayağa kalktı ve Özgür Özel'e sensin çakal diye bağırdı.

O anlarda TBMM TV hemen canlı yayını kesti. TİP Milletvekili Sera Kadıgil kendi sosyal medya hesabından sansürlenen görüntüleri canlı olarak yayınladı. Bu sırada MHP'li bir kadın milletvekilinin saldırısına da uğrayan Sera Kadıgil canlı yayına devam etti.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER