Abone Ol

Sosyetik Şok: Asuman Aysal'ın Hizmetçisi Altınları Çalarken Nasıl Yakalandı?

Sosyetenin ünlü isimlerinden Asuman Aysal, evdeki yardımcısının takılarını çaldığını iddia etti. Karakola giden Aysal, eve döndüğünde altınları bir kesenin içinde buldu. Sosyetik isim, görevlinin korktuğu için altınları yerine koyduğunu öne sürdü.

Sosyetik Şok: Asuman Aysal'ın Hizmetçisi Altınları Çalarken Nasıl Yakalandı?

Sabah’tan Dilek Yaman Demir’in haberine göre, iş insanı Artuğ Aysal'ın eşi Asuman Aysal, yarım milyon değerindeki ziynet eşyalarını çaldığını düşündüğü hizmetlisini şikâyet etmek için karakola başvurdu. Eve döndüğünde altınların yerine geri konulduğunu gören Aysal, hizmetlisinin korkup altınları geri bıraktığını ileri sürerek şikayetini yineledi.

TOPLAM DEĞERİ 550 BİN TL

Sosyetenin ünlü isimlerinden Asuman Aysal, Yeniköy'deki evinde temizlik işleri için yatılı çalışmak üzere N.S. isimli bir kadınla anlaştı. N.S. çalışmaya başladıktan bir hafta sonra akşam saatlerinde yatak odasına giden Aysal, iddiaya göre çekmecesindeki biri 3 karat tektaş olmak üzere 3 pırlanta yüzük, bir yakutlu pırlanta yüzük, 2 pırlanta kolye, bir pırlanta bilekliğini yerinde bulamadı. Temizlik görevlisini çağırarak durumu soran Aysal yanıt alamayınca polis merkezine giderek kendisini soyan hırsızın tespit edilmesini istedi.

Ziynet eşyaların maddi değerinin 550 bin TL olduğunu söyleyen Aysal, şikâyeti sonrası evine geri döndüğünde ise iddiaya göre altınlarını bir kese içinde çantasında buldu. Karakola gittiği sırada hizmetlisinin korkup altınları başka bir yere koyduğunu ileri süren Aysal, takılarını bulmasına rağmen şikayetinden vazgeçmedi.