Abone Ol

Sosyetik ClubHouse Bebek'in sahibi Menderes Utku ve fenomen Simge Barankoğlu tutuklandı

Uyuşturucu' soruşturması kapsamında dün operasyon düzenlenen Bebek’teki ClubHouse isimli mekanın sahibi Menderes Utku, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Sosyetik ClubHouse Bebek'in sahibi Menderes Utku ve fenomen Simge Barankoğlu tutuklandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında Beşiktaş Bebek’teki ClubHouse isimli mekana operasyon düzenlendi. Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda, spor salonunda narkotik madde arama köpeğiyle aramalar gerçekleştirildi.

Utku hakkında tutuklama kararı

Yapılan aramalarda suç unsuruna rastlanmazken, ClubHouse sahibi Menderes Utku gözaltına alındı.

Utku, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Bu kapsamda yapılan operasyonda, Simge Barankoğlu, Heves Güzel, Ebru Arman, Eda Alboya, Arif İskilip ile Taha Özer gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından savcıya ifade veren 6 isim tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Hakimlik 6 isim için de tutuklama kararı verdi.

Ne olmuştu?

"Uyuşturucu ve fuhuş soruşturması" kapsamında ClubHouse Bebek'e operasyon düzenlendi. Alınan bilgiye göre kulübün sahibi Menderes Utku gözaltına alınmıştı.

Oyuncu ve iş insanı Menderes Utku'ya ait ClubHouse Bebek'e narkotik operasyonu düzenlendi. Operasyona 100 polis ile 5 K-9 arama köpeği katılmıştı. 

Polislerin tesiste salondan çıkış yapanlara ise üst araması yaptı. GBT kontrolü de yapan ekiplerin tutanak tutarak mekandan ayrıldığı öğrenildi. DHA