Abone Ol

Maçı karıştıran Youtuber ve arkadaşları gözaltında: Sahaya atladım çünkü..

Süper Kupa finalinde sahaya giren Youtuber Ali Abdülselam Yılmaz ile gezi videolarıyla ünlenen Youtuber Emre Durmuş, Furkan Yaman ve Twitch yayıncısı Cantuğ 'unlost' Özsoy adliyeye sevk edildi.

Maçı karıştıran Youtuber ve arkadaşları gözaltında: Sahaya atladım çünkü..

Yılmaz'ın polis merkezinde gerçekleştirilen ilk sorgusunda, maçın heyecanıyla kendini sahaya atarak önce gol sevinci yaptığını, ardından da kaleye doğru koştuğunu söylediği öğrenildi.

Ali Abdülselam Yılmaz, dün akşam oynanan UEFA Süper Kupa final maçının 14'üncü dakikasında sahaya atlayarak koşmaya başlamış, güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak saha dışına çıkarılmıştı.

Polis, Yılmaz ile birlikte stadyuma geldikleri ve arkadaşlarının videosunu çektikleri belirlenen E.D, Y.Y, F.Y, ve C.Ö.'yü gözaltına aldı.

Maçı karıştıran Youtuber ve arkadaşları gözaltında: Sahaya atladım çünkü.. - Resim: 1

Youtuber Ali Abdülselam Yılmaz, Beşiktaş polis merkezinde gerçekleştirilen ilk sorgusunda, Süper Kupa finalini izlemek için stadyuma geldiğini, maçın heyecanıyla kendini sahaya atarak, önce gol sevinci yaptığını ardından da kaleye doğru koştuğunu söylediği öğrenildi. Yılmaz, sorgusunda ayrıca, sahaya girmeyi önceden planlamadığını, arkadaşlarının video ve fotoğrafını çektiklerinden habersiz olduğunu belirttiği bildirildi.

İLK İFADESİ: HEYECANLANDIĞIM İÇİN SAHAYA ATLADIM

Şahıslar burada ifadeleri alınarak sorgulandı. Youtuber Ali Abdülselam Yılmaz’ın emniyete verdiği ifadede, “Heyecanlandım maçın 14. dakikasında sahaya atladım. Orta sahaya koştum ve gol sevinci hareketi yaptım. Sonra kuzey tribüne doğru koşarken özel güvenlik görevlileri yakaladı. Arkadaşlarım çekim yapmış ondan haberim yok” dediği öğrenildi. Öte yandan Yılmaz’ın Antalyaspor taraftarı olduğu ortaya çıktı.