Abone Ol

Son dakika haberleri: Diyarbakır Sur'da teröristlerin kamyonete yüklediği bombalar patladı

Diyarbakır son dakika haberi: Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde patlama meydana geldi. Sur'daki patlamada ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 10'un üzerinde yaralı var.

Diyarbakır Sur'da şiddetli patlama: 4 ölü

Alınan bilgiye göre, ilçenin Sarıkamış Mahallesi'nde bir kamyonda patlama oldu. Sur'da meydana gelen patlamada 4 kişinin öldüğü ve 10'un üzerinde yaralı olduğu belirtiliyor.

Patlamanın şiddeti kentin birçok ilçesinde hissedildi.

Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, patlamanın patlayıcı hazırlandığı sırada gerçekleştiği tahmin ediliyor.

Diyarbakır'ın Sur ilçesine bağlı Sarıkamış Mahallesi’nde bir hücre evinde kamyonete bomba yüklenmeye çalışılırken patlama meydana geldi. Patlamada çok sayıda yaralı olduğu belirtildi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesine bağlı Hani yolu üzerindeki Sarıkamış Mahallesi'ndeki jandarma bölgesine bağlı Küme Evleri mevkinde 22.30 sıralarında bir patlama meydana geldi. Küme evleri mevkindeki bir binada meydana gelen patlamada yaralıların olduğu belirtildi. Patlamada PKK'lıların bomba yapımı sırasında gerçekleştiği üzerinde duruluyor.

Son gelen bilgilere göre 4 kişi öldü, ağır yaralılar var...

AMBULANSLAR SEVK EDİLDİ

Diyarbakır Hani'deki şiddetli patlamada bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Patlamanın çevre köylerden de hissedildiği öğrenilirken ölü ve yaralıların olduğu belirtildi. Merkez bağlı Hani İlçesi karayolu Kümeevleri mevkiinde bugün saat 22.30 sıralarında patlama meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen patlamada yaralılar olduğu bildirilirken, bölgeye ambulanslar sevk edildi.

DHA: PATLAMA DUMRUL KÖYÜ'NDE

DHA'nın haberine göre Diyarbakır'da bugün saat 22.30 sıralarında meydana gelen patlamanın Hani İlçesi karayolu üzerindeki Dumrul Köyü'nde meydana geldi. İlk bilgelere göre bir araçta meydana geldiği ve yaralıların olduğu belirtilen patlamanın meydana geldiği bölgeye çok sayıda ambulans ve güvenlik güçleri sevk edildi.

BOMBA YAPIMI SIRASINDA PATLAMA

Diyarbakır'da şiddetli bir patlama yaşandı. Patlamanın Sur ilçesine bağlı Hani yolu üzerindeki Sarıkamış Mahallesi'ndeki Küme Evleri mevkinde olduğu öğrenildi. Küme evleri mevkindeki bir binada meydana gelen patlamada yaralıların olduğu belirtildi. Patlamada PKK'lıların bomba yapımı sırasında gerçekleştiği üzerinde duruluyor.  Patlama sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ve UMKE ekibi yollandı.

AA: SUR İLÇESİ SARIKAMIŞ MAHALLESİ

Anadolu Ajansı'nın habaerine göre Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde patlama meydana geldi. Alınan bilgiye göre, ilçenin Sarıkamış Mahallesi'nde bir evde patlama oldu. Patlamanın şiddeti kentin birçok ilçesinde hissedildi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, patlamanın patlayıcı hazırlandığı sırada gerçekleştiği tahmin ediliyor.

İHA: HANİ YOLU KÜMEEVLERİ MEVKİİ

Diyarbakır-Hani yolu üzerinde Kümeevler Mahallesi’nde büyük bir patlama yaşandı. Bölgeye çok sayıda güvenlik görevlisi ve ambulans sevk edildi.

REUTERS: ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Reuters, Diyarbakır'da patlama meydana geldiğini ve çok sayıda yaralı olduğunu duyurdu.   Patlamanın bomba yüklenirken meydana geldiği üzerinde de duruluyor.

Patlama Diyarbakır şehir merkezinden de duyuldu. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

KAMYONETE BOMBA YÜKLERKEN

superhaber.tv'nin emniyet kaynaklarından edindiği son bilgiye göre Hani yolu Sarıkamış mahallesi civarında PKK'lıların kamyonete yüklemeye çalıştığı bomba patladı!

Ayrıntılar az sonra...