Abone Ol

Devlet Bahçeli: Perinçek mi Erdoğan mı diye sorsalar, tercihimiz kesinlikle Erdoğan'dır

MHP grup toplantısında Devlet Bahçeli konuşuyor..

Bahçeli: Perinçek mi Erdoğan mı diye sorsalar..

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den satır başları şöyle: "Niye ’evet’ diyormuşuz. Biz de diyoruz ki size ne, size mi soracaktık? Anayasa değişikliğine niye ihtiyaç duymuşuz? Ne yani izin ve icazeti sizde mi alacaktık? Başkanlık sistemine neden tamam demişiz, bu iftiraya cevap yetiştirmeye niyetlenmek bile zaman israfıdır.

'PERİNÇEK VE ERDOĞAN ARASINDA BİR TERCİH HAKKIMIZ OLSA'

Buradan söylüyorum; eğer Doğu Perinçek ve hayırcı yoldaşlarıyla Recep Tayyip Erdoğan arasında bir tercih hakkımız olursa kesinlikle ve istinasız Sayın Erdoğan’ı tercih edeceğimizi herkes bilmeli ve kafasına sokmalıdır.

EVET İLE TÜRKİYE KAZANACAK

Bizim gönlümüzde evet veya hayır iradesine sahip her vatan evladı bir ve eşittir. Hepsinin iradesine saygımız vardır. Ancak bozguncuları, Anadolu’nun tozlu yollarını bilmeyen, kibirli sonradan görmeleri bir evetle susturacak, saltanatlarına son vereceğiz. Bunlar çılgına dönüp kudursalar da millet için, devlet için, Cumhuriyet için, Türklüğün bekası için evet diyeceğiz. Biz başkanlığa değil, Cumhurbaşkanı hükümet sistemine evet diyoruz. Evetle Türkiye kazanacak, millet kazançlı çıkacak. Anayasanın ilk dört maddesi üzerinde kim yada kimlerin hasmane hesabı varsa önce bizi aşmak bizim bedenlerimiz berhava etmek durumundadır."

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

''MHP, her türlü engelleme ve karşı saldırılara rağmen milletine hizmet etmenin gururuyla yoluna devam etmektedir. Ne var ki iradesizler azgınca faaliyettedir milletten korkanlar kaçanların karanlık emelleri hiç olmadığı kadar faaldir. Bu çevreler hoplasalar da zıplasalar da Türk milletinin egemenlik haklarına asla ambargo koyamayacaktır.

Devlet Bahçeli: Perinçek mi Erdoğan mı diye sorsalar, tercihimiz kesinlikle Erdoğan'dır - Resim: 1Perinçek'ten Bahçeli'ye yanıt geldi: Erdoğan'ı tercih etmek Doğu Perinçek'i tercih etmektir

''MHP, KAYMAK TABAKALARIN PARTİSİ DEĞİL''

Millet hükmün sahibidir. MHP, lobilerine kulislerin kaymak tabakaların partisi değil Müslüman Türk milletinin yürek atışıdır.

''48 YILDIR ŞEYTAN TAŞLADIK''

Aramıza karamsarlık sokmaya çalışan mihraklar dün olduğu gibi bugün de vardır. 48 yıldır şeytan taşladık ihanet ve melaneti kovaladık. İşbirlikçiler hiç durmadı hazımsızlar hiç yorulmadı. Devamlı kör bir arayış içinde oldular sürekli kirli fırsat kolladılar.

''BAŞKALARI GİBİ SORUMSUZ DAVRANAMAYIZ''

Başkaları gibi sorumsuz davranamayız. Tarihin yanlış yerinde duramayız. İstismara bel bağlayamaz aldatma ve kandırmaya heves edemeyiz. Akıntının karşısında kürek çekmek yerine yön ve istikamet vermenin akılcı olduğuna inanır bunu yaparız.''