Abone Ol

Son dakika haberleri: Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı neden boşandı? Acun ne kadar nafaka ödeyecek?

Magazin gündemine bomba gibi düşen son dakika haberi Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı boşanması oldu. Aşkları ilk günden beri skandallarla gündeme gelen ikilinin ayrılığında da bomba iddialar ortaya atıldı.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı neden boşandı? Acun ne kadar nafaka ödeyecek?

Şeyma Ilıcalı'nın adı yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ve iş insanı Alican Ulusoy ile anılırken, Acun Ilıcalı da Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu ile anıldı.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı boşanmaları hakkında neler söyledi? Acun Ilıcalı ne kadar nafaka ödeyecek? İddialar hakkında kim ne dedi? İşte Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı boşanması ile ilgili bütün ayrıntılar...

Magazin gündemi bu sene epey çalkantılı geçiyor. Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı ve uzun zamandır birlikte olduğu ve bir sene önce evlendiği Şeyma Subaşı beklenmedik anda ayrılık kararı aldı ve 9 dakikada boşandı.

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile 19 yaşında Var mısın Yok musun yarışmasında tanımıştı. Ilıcalı, o dönem Zeynep Yılmaz ile evliydi.

İkilinin aşkı büyük bir yankı uyandırmıştı. Uzun zamandır birlikte olan çiftin 2014 yılında Melisa adında bir kızları olmuştu.

2017 yılında Fransa Marsilya’da evlenen çift bir yıl 2 ay sonra Silivri’de tek celsede boşandı. Boşanma ile ilgili ihanet iddiaları ortaya atıldı ancak ismi anılanlar bu iddiaları yalanladı.

Ayrıca Acun Ilıcalı sosyal medya fenomeni olan eski eşi Şeyma Subaşı’na 125 bin lira aylık nafaka ödeyecek ve Miami’deki evleri Şeyma Subaşı’nın olacak. Ilıcalı’nın bol bol gezen eski eşinin 4 yıllık seyahat masraflarını da karşılayacağı iddia ediliyor. İşte Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı boşanması ile ilgili tüm ayrıntılar…

ACUN ILICALI: SEVEREK EVLENDİK

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, boşanmak için Silivri Adliyesine geldi. Adliyeye birlikte gelen Subaşı ve Ilıcalı'nın neşeli oldukları görüldü.

Mahkeme çıkışında basın mensuplarına açıklamada bulunan Acun Ilıcalı, “Her evlilikte boşanma da var. Biz de Şeyma ile evliliğimizi kurtarmak için açıkçası birkaç kere denedik konuştuk kurtaramadık. Buna insani yönden bakmanızı istiyorum. Denedik olmadı…

Sonuçta ikimiz için de demek hayırlısı böyle. Popülerliğimizden kaynaklanan çirkin dedikodular olabilir. Sonuçta biz de kendi aramızda küçük bir aileydik olmadı yürütemedik. Yürümedi hayırlısı olsun. İddiaların hepsi çirkin. Severek evlendik yürütemedik, saygı ile ayrıldık” dedi.

ACUN-ŞEYMA AŞKI NASIL BAŞLADI?

Ilıcalı'nın Var Mısın Yok Musun isimli yarışmayı yaptığı yıllarda programa katılan Subaşı ünlü yapımcı ile burada tanıştı. O dönemde 19 yaşında olan ve Ilıcalı'ya “Varım” diyen Subaşı, yarışmadan 60 bin TL kazanarak ayrıldı. Ardından Ilıcalı, Subaşı'yı bir yarışmanın kostüm tasarım ekibinde görevlendirdi.

Subaşı ile Ilıcalı bir süre birlikte olduktan sonra kız çocuklarını 2014 yılında dünyaya getirdi. ABD'de doğum yapan Subaşı ile 4. kez baba olan Ilıcalı çocuklarına Melisa ismini verdi. İkili, geçtiğimiz yıl eylül ayında Fransa'nın sahil kasabası St.Tropez’de dünyaevine girdi.

Takipçi sayısını yaklaşık 3 milyona çıkararak fenomen haline dönüşen Ilıcalı, gezdiği ülkeler ve katıldığı etkinliklerle sosyal medyada ilgi odağı oldu. 49 yaşındaki Ilıca, Subaşı'na geçtiğimiz günlerde ise Etiler-Bebek'te bir restoran açtı, işletmeciliğe adım atan Subaşı'nın mekanının açılışına birçok ünlü isim katıldı.

ACUN-DEREN TALU AŞKI İDDİALARINA SERT YANIT!

Sosyal medyada Acun Ilıcalı ile birlikte olduğu yönünde haberlere konu olan Deren Talu, sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Genç kız şunları yazdı:

ŞEYMA SUBAŞI İLE İSMİ ANILAN ALİCAN ULUSOY İDDİALARA YANIT VERDİ

Şeyma Subaşı'nın evliliğini sonlandırma kararı almasının arkasında, iş adamı Alican Ulusoy'un olduğu öne sürülmüştü. İddialara göre Subaşı ile Ulusoy, Mikanos'ta ve İstanbul'da çeşitli etkinliklerde birlikte yer almış ve samimiyetleri dikkat çekmişti. Alican Ulusoy, söz konusu iddialarla ilgili bir açıklama yayınladı ve şöyle dedi:

“Şeyma Şubası sadece sosyal ortamlarda karşılaştığım biridir. Muhtemel isim benzerliklerinin dikkate alınmasını, ad ve soyadların karıştırılmamasını rica ederim.”