Abone Ol

Bahçeli: Psikopatlar, gözü dönmüş manyaklar...

Devlet Bahçeli MHP grup toplantısında önemli açıklamalar yaptı.

Bahçeli: Psikopatlar, gözü dönmüş manyaklar...

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları...

-Dünya Engelliler Günü münasebetiyle yorumlar paylaşımlar yapılmıştır. Toplumsal bilincin uyanması memnuniyet vericidir. İster engelli olsun ister olmasın her insan problemlerle uğraşmaktadır. Önceliği engelli kardeşlerimize vermeliyiz.

Onların hak ettiği ilgi alakayı gerektiği şekilde gösteremliyiz. Utanılacak bir durum olmadığını bıkmadan usanmadan anlatmalıyız. Arzu ve istekleri için yılmadan çözüm aramalıyız. Herkesin siyasi görevidir.

-Derece yapan şampiyon olan kardeşlerimizi tebrik etmemiz yürekten kutlamamız gerekiyor. MHP varsa engel yoktur. MHP varsa engel çıkaran ayıklanacaktır. MHP varsa umut vardır engelli kardeşlerimize açılan sıcak gönüller vardır. Hepsine huzur dolu bir hayat diliyorum.

-Kadın demek insan demektir. Kadınların dışlanması inanlığın ötelenmesidir. Kadının ikinci plana itilmesi insani değerlerin ayağa düşmesi ile bir ve aynı anlama gelecektir.

-İbn-i Sina'nın ifadesi ile; "köhne fikirler, paslanmış çivilere benzer. Söküp atmak zordur." Kadın insanlık onurunun simgesidir.

-Kadınlar Avrupa'da cadı diye katledilirken Türk-İslam Medeniyeti gönül sultanı olarak görmüştür. İlk Türk devletlerinde kadın da yer almış, devlet yönetiminde söz sahibi olmuştur. Soylu Türk kadınıların hiç aklımızdan çıkmamıştır, çıkmayacaktır.

-Türk kadını yuvasının da yurdunun da zarafet ile taçlanmış mimarıdır. Kendini tanımanın marifetlerin marifeti olduğuna inanıyoruz. Tam 83 yıl önce bugün, yani 5 Aralık 1934'te Türk kadını milletvekili seçme ve seçilme hakkını elde etmiştir. Demokrasi kültürümüz daha da genişlemiştir. Türk kadını hakettiği mevkiye sonunda gelebilmiştir. 1935 genel seçimleri ile 18 kadın TBMM'de yerini almıştır.