Abone Ol

Son dakika: Eski Anadolu Efesli basketbolcu Honeycutt polisle çatışırken öldürüldü

Anadolu Efes oyuncusu Tyler Honetcutt, ABD Los Angeles'da polisle girdiği çatışma sonucunda öldürüldü.

Eski Anadolu Efesli basketbolcu Honeycutt polisle çatışırken öldürüldü

Eski NBA ve Anadolu Efes oyuncusu Tyler Honetcutt, ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki Los Angeles şehrinde Sherman Oaks bölgesinde polisle çatışmaya girdi!

Los Angeles Polis Departmanı, yaptığı açıklamada polis ile çatışmaya giren kişinin evine girildiğini ve kendisinin ölü bulunduğunu duyururken kişinin kimliğiyle ilgili bir açıklama yapmadı.

Sportando'nun haberine göre hayatını kaybeden kişinin Honeycutt olduğu iddia edildi.

TYLER HONEYCUTT KİMDİR?

Kariyerinde daha önce Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Sacramento Kings ve Houston Rockets formalarını giyen 2,03 metre boyundaki oyuncu, ilk yurt dışı deneyimini İsrail'in Nes-Ziona takımında yaşamıştı. Son olarak Rusya'nın Khimki takımında oynayan ABD'li oyuncu, burada bir de ULEB Avrupa Kupası şampiyonluğu yaşadıktan sonra Anadolu Efes'e transfer olmuş ve sonrasında tekrardan Khimky'e geri dönmüştü.

SPOR TOTO ALL-STAR 2017'DE SMAÇ YARIŞMASINI KAZANMIŞTI

Spor Toto All-Star 2017'de smaç yarışmasına katılan Honeycutt, Pınar Karşıyaka'dan Josh Owens, Trabzonspor Medical Park'tan Stefan Moody, Demir İnşaat Büyükçekmece'den Osiris Eldridge ve Fenerbahçe Doğuş'tan Jan Vesely ile yarışmıştı. Stefan Moody ve Josh Owens ile finale kalan Honeycutt, finalde birinci olmuştu.