Abone Ol

Son dakika: 29 Eylül Reyting Sonuçları neden gecikti?

Medyafaresi.com son dakika haberleri: Cumartesi gününe damga vuran televizyon programlarının izlenme oranlarıyla ilgili reyting sonuçları henüz açıklanmadı. Peki sebebi ne?

Son dakika: 29 Eylül Reyting Sonuçları neden gecikti?

Reyting ölçümlerini gerçekleştiren kuruluştan yapılan bildirime göre dünkü televizyon izlenme ölçümlerinin yer aldığı reyting raporları bugün gecikmeli olarak açıklanacak.

29 Eylül 2018 gününe ait Reyting sonuçları, sistem arızası nedeniyle normalde açıklanması gereken saatte yani saat 10:00'da açıklanmadı.

Son dakika.. 29 Eylül Reyting sonuçları açıklandı: TIKLAYIN

televizyondaki gün birincisi ve gün ikincisi hangi diziler ve programlar oldu alttaki haberimizden öğrenebilirsiniz.

Son dakika: 29 Eylül Reyting Sonuçları neden gecikti? - Resim: 1Erkenci Kuş Yeni Gelin Bir Deli Rüzgar Kalk Gidelim reytingleri: 29 Eylül 2018 Reyting sonuçları

REYTİNG NEDİR?

İzleyici ölçümü bir izleyici topluluğunda kaç kişi olduğunun ölçümüdür.

Genelde radyo dinleyicileri ve televizyon izleyicileri için düşünülse de, gazete ve dergi okuyucuları ve Web sitesi kullanıcıları için de geçerli olan bu kavram, yayımcılar ve reklamcılar tarafından, kaç kişi ve kimlere ulaşıldığını belirlemek için kullanılır.

Bu daha geniş anlamıyla izleyici kitle araştırması anlamına gelir. Ölçümler medya pazarlarına göre ayrı ayrı yapılır, bunlar genelde metropol bölgelere karşılık gelir.

Medyafaresi.com