Abone Ol

Som altın olur Arap şeyhinin penis büyütücüsü!

Yanlış duymadınız. Suudi bir işadamı, penis büyütücüsü sipariş etti. Ancak öyle böyle değil. 18 karatlık som altından. Bakın kaç bin dolara malolmuş.

Som altın olur Arap şeyhinin penis büyütücüsü!

Suudi bir iş adamının 18 karatlık som altından bir penis büyütücü sipariş ettiği ortaya çıktı.

Tıbbi aletler üreticisi X4 Labovarutvarları adlı Kanadalı şirket, böyle bir sipariş aldığını ve tasarım için Montreal'deki bir mücevherci ile anlaştığını açıkladı.

Altın penis büyütücü yaklaşık 50 bin dolara mal olacak.

Şirket açıklamada, "Bu ürünün, erkekler için sağlık aksesuarları alanında üretilmiş en pahalı alet ve sektörde tarihi bir dönüm noktası olması muhtemel" denildi.

Adı gizli tutulan işadamı hakkında çok fazla şey bilinmiyor, sadece Cidde'de yaşadığı biliniyor.

Ancak işadamının gösterişli penis büyütücüsünün 40 elmas ve birkaç yakutla süslenmesini istediği ve aletin, ekimde şirketten zırhlı bir araçla teslim alınacağı biliniyor.

X4 Labs yöneticilerinden Rick Oh, AFP'ye yaptığı açıklamada, "Bu tuhaf bir sipariş. İlk başta ciddiye almadık ama sonra depozito gönderince yapmaya karar verdik. Açıkçası başlangıçta projemizi bir mücevherciye sunup yardımını isterken epey bir gülüşme oldu.

Suudi kanunları seks oyuncaklarının ithalatını yasaklıyor. Ama şirket ürünün ABD hükümetinden sertifika almış bir sağlık ürünü olduğunda ısrarlı.

Bu tür penis büyütücü aletler genellikle piyasada 400 dolardan az bir fiyata satılıyor. Ama bu müceherlerle süslü özel yapımın yaklaşık 47 bin dolara mal olacağı kaydediliyor.

Rick Oh, müşterinin kendilerine böyle bir ürün sipariş etmesinin cildinin paslanmaz çeliğe ciddi alerjisi olmasından kaynaklandığını söylediğini belirtiyor. Elmas ve yakutları daha sonradan ilave ettirmiş.

Şirket, şimdi isteğe göre bu tür ürünlerden üretmek niyetinde. Üretim koordinatörü Matt West de özel bölgelerde kullanmak üzere bu tür gösterişli aletlerden kimliklerini gizleyerek sipariş veren ve bunlara tonla para ödeyen kişiler olduğunu söylüyor.