Abone Ol

Solmaz Çiros aldığı kilolarla gündeme geldi! Solmaz Çiros kimdir, kaç kilo?

Solmaz Çirosi Kuaförüm Sensin programındaki görüntüleriyle şaşırttı. Program tanıtımında dans ettiği görülen Solmaz Çiros’un aldığı kilolar gözlerden kaçmadı.

Solmaz Çiros aldığı kilolarla gündeme geldi! Solmaz Çiros kimdir, kaç kilo?

Evleneceksen Gel programıyla tanınan ve ‘Gelin Solmaz’ olarak tanınan Solmaz Çiros’un hayatına dair bilgiler yeniden gündeme geldi. Peki, Solmaz Çiros kimdir, kaç kilo aldı?

Bir süredir televizyona ekranlarında görülmeyen Solmaz Çiros son olarak Kuaförüm Sensin yarışmasında boy gösterdi. Programa konuk olarak katılan Solmaz Çiros hem dansı hem de aldığı kilolarla dikkatleri üzerine çekti. İşte Solmaz Çiros’un hayatıyla ilgili bilinmeyenler...

İzmir Tepecikli olan Roman Kızı Solmaz Çiroz, 1997 yılında dünyaya geldi. Üçü kız, beş kardeş olan Solmaz Çiroz’un anne ve babası ayrı. Sekizinci sınıfa kadar okudu ancak aşık olunca okulu bırakma kararı aldı, eğitimini açık lisede tamamladı. 18 yaşında katıldığı evlilik programlarıyla adını duyuran Solmaz Çiros, kendisi gibi popüler olan damat adayı Kaan ile yaşadığı beraberlikle sık sık gündeme geliyordu.

TV 8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Aşk-ı Roman dizisinde kısa bir süre rol alan Solmaz, Seda Sayan’ın klibinde yer aldı ve kendi albümünü çıkardı. Çeşitli mekanlarda sahne alan Solmaz Çiroz, katıldığı bir programda ayrıca güzellik merkezi açtığını belirtti. Aynı programda bilerek ve isteyerek kilo aldığını dile getiren Solmaz Çiros, 10 kilo aldığı açıklamıştı.