Abone Ol

Sokakta liseli kızı cinsel istismara 10 yıl hapis

25 yaşındaki Ufuk K.16 yaşındaki liseli kıza sokakta cinsel istimarda bulunduğu suçlamasıyla 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Sokakta liseli kızı cinsel istismara 10 yıl hapis

Geçen 23 Mart’ta Karaelmas Mahallesi’nde meydana gelen olayda doğalgaz tesisatçısı Ufuk K., iddiaya göre öğrenci servisinden inerek evine giden liseli F.S.'yi yere yatırıp cinsel istismara kalkıştı. F.S.'nin çığlıklarını duyan bir kadının müdahale etmesiyle Ufuk K., kızın cep telefonunu alarak kaçtı. Polis tarafından yakalandıktan sonra tutuklanan Ufuk K., 'cinsel istismar' ve 'yağma' suçlamalarıyla Zonguldak 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın karar duruşmasında hakim karşısına çıktı. Duruşmaya mağdur F.S. de katıldı.

Sokakta liseli kızı cinsel istismara 10 yıl hapis - Resim: 1

İlk duruşmada, alkollü olduğu için geneleve alınmadığını, yolda yürürken liseli kızı görünce yanına gidip öpmek istediğini, bu sırada yere düştüklerini, amacının taciz etmek olmadığını ileri süren sanık, son sözü sorulması üzerine de pişman olduğunu söyledi. Cumhuriyet savcısının mütalaasında 'cinsel istismar' ve 'yağma' suçlarından 18 yıl hapis cezası talep ettiği sanığa mahkeme heyeti toplam 10 yıl hapis verdi.