Abone Ol

Şok!!! Şok!!! Nişanı bozan Alişan Çağla Şikel'le mi evleniyor? VİDEO

Şenay Düdek, magazin gündemini değiştiren ilginç iddialarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin ile nişanı bozan şarkıcının manken Çağla Şikel ile birlikte olduğu iddiası magazin gündemini karıştırdı.

Şok!!! Şok!!! Nişanı bozan Alişan Çağla Şikel'le mi evleniyor?...

Kendisine gelen çeşitli iddiaları izleyicilerle paylaşan Düdek, bugün Alişan ve Sezin Erbil ayrılığı ile ilgili bazı açıklamalar yaptı.

"Ben ilk başta bu olaya reklam gözüyle baktım. Ancak durum değişti. "Çağla Şikel ve Alişan birlikteliği devam ediyor" diyenler var. Çağla'nın Emre Altuğ ile birlikteyken Alişan'a gönlünün kaydığını söyleyenler var" dedi.

Konuyla ilgili Sezin Erbil'i çok iyi tanıyan ve onun adına çok üzülen Müge Anlı ise, "Sezin onların birlikte olduklarını biliyordu. Tamam, Alişan ve Sezin'in beş yıllık bir ilişkileri var ama bu beş yıl içinde ikili birçok kez küslük yaşadı." diye konuştu.

"Kimin eli kimin cebinde" derler ya!.. İşte tam böyle bir durum… Emre Altuğ bir yanda, Sezin Erbil bir yanda, Alişan ve Çağla Şikel bir yanda… Bakalım bu ilginç kaos nasıl çözülecek!

İŞTE O SAHNE