Abone Ol

Şok Marketlerden flaş Cepte Şok açıklaması: 5000 kişiyi işe alıyorlar

Cepte Şok uygulamasıyla sanal marketler arasındaki yarışa hızlı bir giriş yapan Şok Marketler, 5000 kişiyi daha işe alacağını açıkladı. Şok Marketler yaptığı açıklamayla sosyal medyadaki bazı iddialara da açıklık getirdi.

Şok Marketlerden flaş Cepte Şok açıklaması: 5000 kişiyi işe alıyorlar

İşte o açıklama:

Değerli basın mensubu,
Basında ve sosyal medyada çıkan art niyetli haberler ve online market servis uygulamamız Cepte Şok ile ilgili tarafımıza ulaşan değerlendirmeler üzerine sizleri bilgilendirme gereği duyuyoruz.

Cepte Şok uygulamamızı, sosyal mesafenin ve evde kalmanın büyük önem taşıdığı bu zorlu günlerde özellikle 65 yaş üstü vatandaşlarımızı hedefleyerek ücretsiz adrese teslim özelliğiyle hızlıca hayata geçirdik.

Mağazalarımızın yakınındaki mahalle ve komşularımıza yardım etmek amacıyla bu hizmeti başlattık. Hiçbir mağazamız, bulunduğu konuma 500 metreden uzak bir yere servis yapmıyor. Çalışanlarımız en yakın mesafedeki ve hafif yükleri yürüyerek müşterilere ulaştırırlarken, daha uzak veya yüklü siparişler ise bölge yöneticilerinin araçlarıyla müşterilere teslim ediliyor.

Bu yeni uygulamamızda müşteri ihtiyaçlarını ve yorumlarını göz önünde bulundurarak iyileştirmelerimizi yapıyoruz. Bu uygulama, içinde bulunduğumuz şartlar göz önünde tutularak kısa sürede hazırlandı. Amacımız, kazanç sağlamaktan ziyade bu zor dönemde toplumumuza hizmet etmektir.

Cepte Şok uygulamamız için işe alımlarımız başlamıştır. Bu kapsamda bir hafta içinde 350 kişiyi işe aldık ve istihdam yaratmaya devam ediyoruz. Hem adrese teslimat hizmeti kapsamında hem de açmayı planladığımız yeni mağazalarla birlikte 2020 yılında toplam 5.000 kişiyi daha istihdam edeceğiz. Toplum olarak içinde bulunduğumuz bu zor dönemde bu hizmeti başlatmanın bizim için anlamı büyük.

İçinde bulunduğumuz bu zorlu günlerde; bir yandan toplum sağlığını koruma hedefiyle önlemler alırken, bir yandan da kesintisiz hizmet verme misyonumuzu daha da ileriye taşımak adına adımlar atıyoruz. Bu süreçte en büyük gücümüz çalışanlarımız. Onların sağlığı ve huzuru için üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye devam edeceğiz.

Anlayışınız ve hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.