Abone Ol

Şok iddia: Johnny Depp köpek gibi uluyarak Amber Heard'e saldırdı

Hollywood yıldızı Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasındaki iftira davası Londra'da devam ediyor. Davada dinlenen ses kayıtlarında, Depp'in bir köpek gibi uluyarak Heard'e saldırdığı duyuldu.

Şok iddia: Johnny Depp köpek gibi uluyarak Amber Heard'e saldırdı

Johnny Depp'in, kendisini "eski eşine şiddet uygulamakla" damgaladığı iddiasıyla 'The Sun' gazetesine karşı açtığı davanın dünkü duruşmasında şoke eden anlar yaşandı.

Ses kayıtlarında Depp'in, tıpkı bir köpek gibi uluyarak Heard'e saldırdığı ve eski eşini oyuncu James Franco ile birlikte olmakla suçladığı duyuluyor.

Heard ile Franco, 'Pineapple Express' filminde birlikte kamera karşısına geçmişti. Daha önce Heard'ün, Depp ile birlikte yaşadığı evin asansöründe Franco ile çekilen görüntüleri de basına yansımıştı.

Johnny Depp ise uçakta yaşandığı ileri sürülen bu olayları, Heard'e şiddet uyguladığını reddetti. Bu iddiaların Amber Heard'ün geniş hayal gücünün ürünü olduğunu ileri sürdü.

Depp, o yolculuktan önce alkol aldığını ama uçakta eski eşine şiddet uygulamadığını söyledi. Aktör, yol boyunca defterine bazı çizimler yaptığını belirtti.

Duruşmada Depp'in, Amber Heard'ün köpeğini mikrodalga fırına koymasıyla ilgili iddialar da aktöre soruldu. Depp, bu iddiayı yalanlayıp "Bu Amber, ben ve arkadaşlarımız arasında bir şakaydı" yanıtını verdi.

Johnny Depp, Amber'in 30. yaş günü partisine geç kaldığı için eşinin ondan intikam almak için yataklarına kakasını yaptığını iddia etti.

Heard ise bu iddiayı kabul etmeyip, yataktaki tuvaletin köpeği Boo'ya ait olduğunu belirtti.