Abone Ol

Skandallara imza atan damat adayı evleniyor!

ATV'de yayınlanan Esra Erol'la programında uzun yıllardır kısmetini arayan gelin adaylarından Emine ile sosyal medya hesabından birlikteliği başlayan ve Esra Erol'la programında evlenmek istediği damat adayı Burak ile evleniyor.

Skandallara imza atan damat adayı evleniyor!

Esra Erol'la programına yaklaşık 2 sezondur kısmetini arayan gelin adayı Emine programda yaşadığı olaylar yüzünden ailesinin isteği üzerine Esra Erol'la programına veda etmişti. Ayrıldığı dönemde sosyal medyadan uzak duramayan Emine orada Burak ile tanıştı. Burak ile ciddi düşünen Emine, Esra Erol'la programında evlenmek istediğini dile getirince canlı yayına beraber çıktılar ve skandallar gün yüzüne çıktı.

Damat adayı Burak yıllar önce bir aşk yaşadığını ve o ilişkinin bittiğini söyledi. Telefonla bağlanan Burak'ın eski kız arkadaşı bütün olayları çıplaklığı ile anlattı.

Sosyal medyadan tanıştığı bir kadının evine gittiğini canlı yayında itiraf eden Burak daha sonra o hanımla uzun süre konuştuğunu söyledi. Canlı yayını bağlanan kadın ise o dönemde Burak'tan hamile kaldığını ve ondan çocuğu olduğunu dile getirdi.

Bütün bu olumsuz yaşanılan şeylere rağmen Emine, Burak'ı affetti ve evlenmek istediğini dile getirdi.